kok.o
Fanka BB :)
ha! a u nas na dzielni otworzyli Biedronke!!:-) Wydarzenie ze ho ho!!
Wszyscy polecieli zwiedzac w dniu otwarcia i taki korek sie zrobił ze masakra. Mieszkam w takim miejscu, ze wszystkie wieksze sklepy sa daleko, a w małych sklepikach nie wszystko jednak jest, no i ceny tez sa odpowiednio wieksze. Od daawna gadano, ze potrzebny tu jakis market no i mamy!!
A tak serio to mega ułatwienie jest, bo do tej pory eM jezdził po wieksze zakupy i przychodził jak wielblad objuczony, a i tak zawsze czegos zapomniał (mimo,ze mu liste dawałam
) Ja juz byłam na zwiedzaniu Biedry;-)
Wszyscy polecieli zwiedzac w dniu otwarcia i taki korek sie zrobił ze masakra. Mieszkam w takim miejscu, ze wszystkie wieksze sklepy sa daleko, a w małych sklepikach nie wszystko jednak jest, no i ceny tez sa odpowiednio wieksze. Od daawna gadano, ze potrzebny tu jakis market no i mamy!!
A tak serio to mega ułatwienie jest, bo do tej pory eM jezdził po wieksze zakupy i przychodził jak wielblad objuczony, a i tak zawsze czegos zapomniał (mimo,ze mu liste dawałam
) Ja juz byłam na zwiedzaniu Biedry;-)

ja cały czas Patrykowi jedne zakładam.. 'pampers activ baby' 3...

Sprzątam, przestawiam, wyrzucam duperele a roboty nic nie ubywa
Na dodatek mały ma chyba znowu ten lęk separacyjny, bo co zniknę mu z pola widzenia to ryk!!! no i weź się tu narób!!!!! Poza tym chyba ząbki się odezwały, bo są nocne płacze...ehhhhh życie....Z eMem dobrze, ma dietę - póki co stosuje. Przyszły papiery ze szpitala i niby ma dusznicę bolesną
co się nakombinował, coś mu nie pasowało