Muma
Fanka BB :)
Hej,
tere fere no porąbana Matka Polka, u mnie w Rydygierze Dzidź po cc od razu jest z mamą a położne super rewelacja na pooperacyjnej
Ja bym psychicznie nie wytrzymała bez dziecka.
maiev - mnie na zgagę zimne mleko pomagało choć w sumie nie miałam jakichś strasznych w ciąży.
Gatto dzięki ale ja wiedziałam o tym maśle i mało tego - jeszcze samą dolną warstwę trochę rozpuszczonym masłem trzeba pokropić, wtedy już miodzio jest
A nie trzeba zagniatać.
Przerażenie bierze jak czytam o tych grubych dzieciach i o matkach mitomankach. Skąd się w babach bierze to wymyślanie głupot. Ja wiem, że moje dzieci są mądre ( bo są moje
) a , że rozwijają się każde w swoim tempie to nic nie zmienia
Nigdy nie wymyślałam takich bajek.
Obiad był spoko , nawet miło było.
Dziadek dostał prezenty, dzieci dostały kasę 
Później przed kąpielą Oli zarył zębami w panele na górze i rozciął sobie wargę, wszystko było we krwi ale szybko przestało lecieć więc bez szycia żadnego na szczęście uffff. Wyglądał jak mały wampir
Teraz piję sobie piwko i porobię jeszcze parę egzaminów i będę się zbierać do wyrka.
Słyszałyście jakie mrozisko będzie ?? Akurat w weekend a ja znów na zajęcia.
Ale może powymraża wirusiska.
Zdrówka życzę Wam i Dzieciom naszym,
Buziaki:-)
PS jak ja siedzę w kibelku to Oli robi tak jak Julek
Potem trzeba zamknąć kibel, jego postawić na klapie i spuszcza sam wodę
Myjemy rączki na koniec więc ogólnie same atrakcje ;-)
Do kąpieli go nie zabieram, zostawiam go w łóżeczku i słucham czy się bawi czy kombinuje. Jak kombinuje to wyskakuję na zwiady w samym ręczniku
tere fere no porąbana Matka Polka, u mnie w Rydygierze Dzidź po cc od razu jest z mamą a położne super rewelacja na pooperacyjnej
Ja bym psychicznie nie wytrzymała bez dziecka.maiev - mnie na zgagę zimne mleko pomagało choć w sumie nie miałam jakichś strasznych w ciąży.
Gatto dzięki ale ja wiedziałam o tym maśle i mało tego - jeszcze samą dolną warstwę trochę rozpuszczonym masłem trzeba pokropić, wtedy już miodzio jest
A nie trzeba zagniatać.Przerażenie bierze jak czytam o tych grubych dzieciach i o matkach mitomankach. Skąd się w babach bierze to wymyślanie głupot. Ja wiem, że moje dzieci są mądre ( bo są moje
) a , że rozwijają się każde w swoim tempie to nic nie zmienia
Nigdy nie wymyślałam takich bajek.
Obiad był spoko , nawet miło było.
Dziadek dostał prezenty, dzieci dostały kasę 
Później przed kąpielą Oli zarył zębami w panele na górze i rozciął sobie wargę, wszystko było we krwi ale szybko przestało lecieć więc bez szycia żadnego na szczęście uffff. Wyglądał jak mały wampir

Teraz piję sobie piwko i porobię jeszcze parę egzaminów i będę się zbierać do wyrka.
Słyszałyście jakie mrozisko będzie ?? Akurat w weekend a ja znów na zajęcia.
Ale może powymraża wirusiska.
Zdrówka życzę Wam i Dzieciom naszym,
Buziaki:-)
PS jak ja siedzę w kibelku to Oli robi tak jak Julek
Potem trzeba zamknąć kibel, jego postawić na klapie i spuszcza sam wodę
Myjemy rączki na koniec więc ogólnie same atrakcje ;-)Do kąpieli go nie zabieram, zostawiam go w łóżeczku i słucham czy się bawi czy kombinuje. Jak kombinuje to wyskakuję na zwiady w samym ręczniku

Ostatnia edycja:
Em bedzie gadal pod nosem...
cholera...a tak ładnie sam zasypiał...ehhhh
do wymiany,nie?;-)eee no żartuję...pal sześć podłogę, dobrze, że nic mu się nie stało! ranyyy mój eM by chyba na pogotowie od razu jechał jakby zobaczył tyle krwi
Julek ledwo zakwiczy, a ten od razu "pewnie go coś boli, może brzuszek" wrrrrr a mnie szlag trafia! od razu, go boli...humory pokazuje i tyle!!!! no ale co tatuś może wiedzieć;-)