Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jej ciaza byla duzo mlodsza na poczatku, bo miala nieregularne cykle.
fasola pewnie jest młodsza i nie widać jej, albo faktycznie sprzet badziewny maja

Miała jutro do żloba pojsc a ja do roboty... Jutro z eMem pojdą do lekarza, ja w pracy chociaż na 1 dzień się pojawie. Pewnie od wtorku znowu w domu wyląduje na zwolnieniu na Młodą:-( Nie wiem czy nawzajem sobie nie sprzedajemy zarazów, bo jak ona już zdrowiała to ja się rozłożyłam i może znów się zaraziłą
po pierwsze beta rośnie, do drugie raczej byś się zwijała z bólu...tak wyczytałam w necie...Może poczekaj jeszcze...jak nie chcą Cię trzymać w szpitalu, to zrób usg u jakiegoś dobrego lekarza z dobrym sprzętem. Ahaa pamiętam jak czytałam wątek staraczki na Wyspach i tam kobitka miała pozamacziczną ciążę i z bólu nie mogła wytrzymac, aż pojechala na pogotowie. Kurczę noooo!!!!! trzymamy wszystkie mocno kciuki za Fasolinkę&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dobrze, ze eMa nie łapie, bo byś miała szpital w domu na całego!!! zdrówka dla Was!!!!!
noo ta pasta na "N" to chyba polecany przez Mumę Nenedent