reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hejka :-)

Nie, nie śpimy już, o 7.05 pobudka była ale potem dwa prania i teraz się za obiad wzięłam bo eM ma wrócić wcześniej z pracy i pędzimy do jednego komisu;-) Nieźle nas wzięło:-D Mnie to się wczoraj śniło, że zadzwonili z WORDu i pytali czy już mam samochód i że jak szybko nie kupię to mi zabiorą prawko :szok::-D
Dzisiaj są do obejrzenia Toyotka i Corsa - kto wie, może akurat, jakby trochę zeszli z cen:-p

Gatto -
co do tych parasolek to musi się całkowicie rozkładać (nie wszystkie tak mają ale to chyba tere pisała o tym).
Moja jest dla nas optymalna, ma małe kółka ale radzą sobie z każdym terenem. Może się na taką skusisz, nie jest bardzo droga. My mamy czerwoną :-)
Chicco, London Up, Wózek spacerowy, Blue Wave, 2012 - Chicco - Świat niemowlaka - Smyk.com Jest mega lekka i wejdzie mi do każdego, nawet najmniejszego bagażnika :-D Ale też rozkłada się całkiem do leżenia i jest wygodna. Dokupiłam folię uniwersalną i jest OK.

No no, dziś już czwartek. pogoda się rozkręca ale to tylko słyszałam do jutra... Ma być 11 stopni w sobotę :szok:

Aleksis też Ci się narobiło z tą zgagą... No ale Janis jak przystało na syna muzyka musi mieć porządne hairy;-):tak:

Wczoraj rozmawiałam z moją koleżanką, ma termin na 25 lipca, w brzuchu siedzi Hania, wybiera się do mnie na szkolenie i po listę zakupów:-) No czas najwyższy ;-)

Szyszunia fajnie, że już dobrze się czujesz. Ja też nigdy dzieci nie zaraziłam, w drugą stronę to i owszem ;-)

tere ja też teraz będę wozić rodzinkę na imprezki hehe, tylko ciekawe na jakie jak nikt nas nie zaprasza :-D

Gochson eee jakby szwagierka miała dzieci to byś zobaczyła, że to jednak na minus działa. Mamusia często bardziej dba i myśli o dziecia córci niż syna chyba.. A tak to Adaś ma monopol na babcie:tak:

Staraczki - co tam u Was &&&&&&&&&&&&&&& ?? Napiszcie choć parę zdań, kiedy wzmocnić kciuki.

Ani@ k -
któraś tu dobrze pisała, pokaż no nam tego swojego Syneczka, jak siedzi, jak się bawi, My cały czas myślimy, że to mały dzidziuś bo ostatnie foty w beciku były :-p**

katiuszka - eM ma wolne i nie wyszliście jeszcze z łóżka ??? :-):-)

Mój Synek kończy dziś 1,5 roku :-) Jutro może z rana jakąś sesję mu zorganizuję bo dziś już się upaćkolił a za chwilę i tak leci do wyrka. Musi być wypoczęty przed wieczornymi atrakcjami.

Miłego dnia Dziewczynki

reklama
Gatto ja kupiłam parasolkę z firmy Inglesina

Muma wiem wiem monopol na babcie dobrze mieć, no ale bym chciała, żeby szwagierka sobie kogoś znalazła i miała rodzinę. Teraz jak ma jakiś problem to dzwoni do emka bo teść często w rozjazdach a kobiecie czasem ciężko poradzić sobie jak się auto zepsuje, czy coś innego w mieszkaniu zepsuje.
Musicie szukać auta coby się sen nie sprawdził.

Buziaki dla Olusia - już kawalera przecież...no i czekamy na sesje.

Ani@k mam pytanie, Patryczek juz samodzielnie ladnie siedzi? Jesli tak to kiedy zaczal to robic?
Patryś siada jak go wezmę za rączki z pozycji leżacej, niby siedzi sam ale jak se przypomni ze siedzi to się przechyla, trzymany pod paszki sam stoi na mocno wyprostowanych nogach, to robi chyba od 7 miesiąca.. robi już ładne kroczki ale trzeba go mocno trzymać.. raczkuje do przodu i tyłu i podpierając się na rękach ma wyprostowane nogi, nogi ma bardzo silne co czuć w kopniakach (zwłaszcza w (.)(.) ;-)eeee ale o siedzeniu miało być ;-):sorry2:

jajko pomalowane mam (ale cos mi się widzi,ze to złobianki kolorowały, bo nic a nic za linie nie wyszły;-))..
echhh we własne dziecko nie wierzysz, a moze zdolna po mamusi jest po prostu????

Muma ta gdzie w beciku ostatnie zdjęcia!!! fajne zdjęcia ze świąt ma eM w swoim telefonie.. będę musiała go 'poprosić' i wstawię jakieś :tak: buziaczki dla Olcia :***

tere - :-):-) Ja wezmę parę kotów stąd i na pewno wpadniemy :tak: Tylko trzeba ustalić co i jak, albo może u nas grilka jakiegoś, niech no tylko kupię autko to się będę miała czym chwalić :-p
A mnie bardziej chodziło o te babole leniwe z mojej rodziny , aa pierdzielę je, będą same spędzać święta jak się w porę nie ogarną.

Ani@k -
ja tak specjalnie napisałam o tym becie co by Cię zmobilizować ;-)

kok.o -osz to panie żłobianki no :laugh2: Ale dziwić się nie ma co, taka praca to trochę nuda ;-) Dobrze, że Ewcia zdrowa.

reklama
jołasia ale masz wykres kobito !!!!!!!! :tak::tak::tak: &&&&&&&&&&&&&&&&& Wypas !! Mój sen przy nim to pikuś :-D

tere na pocieszenie powiem Ci, że Oli już się nie drze w fazie ekscytacji , no prawie się nie drze , znacznie mniej ;-):-)

Właśnie smsa dostałam od Pani Prezydent Miasta Łodzi, że mam prawko do odbioru, muszę pędzić szybko żeby mi nie przepadło :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry