Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale ja już oblookałam jak Muma radziła. No powiem Ci, że faktycznie one wszystkie jednakowe
ta tez do mojej podobna hehehe
mój to takie odgłosy wydaje, że ja nie wiem skąd on je zna
cała gama, od pisków do ryczącego niedzwiedzia;-):-)
i o dziwo!!!! kupiłam tylko dla siebie
nic takiego, taki przedłużany z tyłu t-shirt, może będzie na lato do legginsów. Nie chciało mi się mierzyć, wzięłam na oko, no i dlaje 14-stka!!!!!!!!!!!!!! a przed ciążą były 10-tki...ehhhhhh
Ale jaja masz z nim! Oni rzeczywiscie sa biedni, jak pociagaja nosem z mina cierpietnika, az serce sie kraje, patrzac jak cierpia
A my wirus, goraczka itd nie ma mocnych-trza sie wziasc za robote.
A wloski Janisek juz ma widoczne na USG, mysle, ze bedzie mial ciemne loki po moim M albo kasztanowate;-)bo eM ma rude wlosy w brodzie. Wszystko zatem mozliwe, czekam niecierpliwie co z takiej mieszanki genow wyjdzie

ale chyba potem moze sluzyc jako niania
A wy nadal szukacie tego domu? czy na razie przerwaliscie poszukiwania ze wzgledu na wyzszy cel, ktory macha nozkami?
szukalam uzywek, ale nie ma takich jakie mnie interesuja.

). Naprawde, czasem sie cieżko zastanawiamy gdzie ona to mieści
CHyba na bierząco spala to jedzenie..
a i dobrze
Ja nie wiem, te chłopy wymagają regularnego potrząsnięcia, inaczej jakby w innym swiecie zyli... I kurde, nastepnym razem niech eM robi sniadania Julkowi. hehe niezły gagatek z tego Twojego karateki
na bezbronnym miśku trenuje;-):-)
No to dobrze,ze nie pawiowałas, chociaz czasem to ulge przynosi (na chwile;-))
na widok pawia tez mi sie zbierało, na widok kup (psich czy ludzkich) to samo .. przeszło jak Młoda trza było zacząc przewijać;-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&