tere fere
Fanka BB :)
Gatto no to może być sporo ludzi, ale za to ludzie właśnie tworzą tam klimat. Te hotele to nie rejon skoczni, tylko centrum. Do Krupówek prostą drogą masz kilka minut pieszo, a do skoczni już troszkę dalej 20min, ale właśnie fajną drogą spacerową.
No i jak coś to bierz tylko śniadanie, bo obiad i kolację to koniecznie w knajpkach góralskich. Polecam Sabałę, Bacówkę, Owczarnię, ale pewnie masz swoje ulubione...
Aleksis zwykle termin usg się bardziej sprawdza, ale to może zbieg okoliczności wśród moich koleżanek. Mam tylko jedną prośbę, proszę mi tu nie rodzić przed 4-tym czerwca, bo zbiję na goły tyłek!
Muma daj no znaka jak tam? Co to było, może czymś się struł Olek?
No i jak coś to bierz tylko śniadanie, bo obiad i kolację to koniecznie w knajpkach góralskich. Polecam Sabałę, Bacówkę, Owczarnię, ale pewnie masz swoje ulubione...Aleksis zwykle termin usg się bardziej sprawdza, ale to może zbieg okoliczności wśród moich koleżanek. Mam tylko jedną prośbę, proszę mi tu nie rodzić przed 4-tym czerwca, bo zbiję na goły tyłek!
Muma daj no znaka jak tam? Co to było, może czymś się struł Olek?
później obiadek i lecimy na wiesołe miasteczko. Niech się młody wyszaleje
niech się oswaja;-) Udanego wypadu!!!

ale dziś jest słonko, wyjdziemy z Patrysiem na spacer to pstryknę kilka słonecznych fotek 
ja to jeszcze nie jem kapuchy, fasoli, grochu, kukurydzy