Muma
Fanka BB :)
Hej,
U nas leniwa sobota tzn dla eMa bo odpoczywa od rana właściwie. Teraz to nawet ja jeżdzę po zakupy no bo muszę ćwiczyć ale ten oczywiście musi ze mna.. No i dzisiaj się przypierniczał pierwszy raz do mojej jazdy i się pokłóciliśmy. I super, mam spokój
Julka zadowolona z wycieczki ale dziś już siedzi w pokoju i stuka bo ma 4 klasówki w tym tygodniu a jutro lecimy na ten obiad z teściem i na losowanie samochodu. Pisałam Wam, nie ? Wzięłyśmy z Julką udział w konkursie w Centrum Handlowym, wrzuciłyśmy aż 4 kupony (to wtedy co tyle zakupów narobiłam) no i mamy nadzieję, że się uda. Ale by były jaja i prezent na Dzień Dziecka
Trzeba niestety osobiście byc na tym losowaniu;-)
Kupiłam dziś Olkowi szelki, wyszedł w nich ze sklepu jak grzeczny piesek, super sprawa, on praktycznie nie czuje , że ja go prowadzę a ja się czuję dobrze bo się nie boję, że mi gdzieś wyskoczy :-) Jutro już idziemy w nich na wyprawę
Szyszunia korzystaj z błogiego spokoju
No może 9 mcy po ślubie to tak nie działa jeszcze ale trzeba taki czas umieć wykorzystać, dla siebie, ewentualnie dla dzieci.
Aleksis, maiev - Wy to tu codziennie powinnyście się meldować co tam u Was. Co tam u Was ?? :-)
Po obiedzie idziemy na ten rowerek tylko coś się właśnie chmurzy
Miłego weekendu Dziewczynki
U nas leniwa sobota tzn dla eMa bo odpoczywa od rana właściwie. Teraz to nawet ja jeżdzę po zakupy no bo muszę ćwiczyć ale ten oczywiście musi ze mna.. No i dzisiaj się przypierniczał pierwszy raz do mojej jazdy i się pokłóciliśmy. I super, mam spokój

Julka zadowolona z wycieczki ale dziś już siedzi w pokoju i stuka bo ma 4 klasówki w tym tygodniu a jutro lecimy na ten obiad z teściem i na losowanie samochodu. Pisałam Wam, nie ? Wzięłyśmy z Julką udział w konkursie w Centrum Handlowym, wrzuciłyśmy aż 4 kupony (to wtedy co tyle zakupów narobiłam) no i mamy nadzieję, że się uda. Ale by były jaja i prezent na Dzień Dziecka
Trzeba niestety osobiście byc na tym losowaniu;-)Kupiłam dziś Olkowi szelki, wyszedł w nich ze sklepu jak grzeczny piesek, super sprawa, on praktycznie nie czuje , że ja go prowadzę a ja się czuję dobrze bo się nie boję, że mi gdzieś wyskoczy :-) Jutro już idziemy w nich na wyprawę

Szyszunia korzystaj z błogiego spokoju
No może 9 mcy po ślubie to tak nie działa jeszcze ale trzeba taki czas umieć wykorzystać, dla siebie, ewentualnie dla dzieci.Aleksis, maiev - Wy to tu codziennie powinnyście się meldować co tam u Was. Co tam u Was ?? :-)
Po obiedzie idziemy na ten rowerek tylko coś się właśnie chmurzy

Miłego weekendu Dziewczynki

Gardło boli, gil do pasa, oczy pieką, na szczęście nie mam gorączki. Julek też ma katar znowu
mówię Wam, po tej durnej szczepionce jakiś osłaboony czy co