reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Carioca77- dobrze,ze juz sie lepiej czujesz... skad pod Lodzia jestes? ja sie urodzilam i do 21 roku zycia mieszkalam w samym srodku Lodzi... moi rodzice 10 lat temu wyprowadzili sie pod miasto... co do logopedy to jest to dobry wybor... ja uczestniczylam w kilku dniowym stazu jako wolontariuszka pomagajaca w zajeciach i bardzo mi sie podobalo...
Vonko- popieram Alek i Carioce... bedzie dobrze...
Sensi- to zimniutko u was....
Alek- pytalas lekarza o te uboczne dolegliwosci?
Jagus33- co slychac?
Antila- jak sie czujesz?
Najka- wykorzystuj ostatnie dwa dni ferii na odpoczynek... praca nie zajac nie ucieknie... :laugh2::laugh2:
Nicoya- witaj...
Kaczusia- jak minela wizyta u lekarza?

a nas wczoraj zalalo... jedna z rur w pralni ciekla i zlala nam podloge w garderobie i holu... teraz musi wyschnac a pozniej bedziemy zmieniac jak moj tato przyjedzie... Joe ojciec zalutowal cieknaca dziure,ale ja nie potrafie byc za to zbyt wdzieczna,bo przy okazji zrujnowal sciane, zabrudzil ja czyms i bede musiala znowu malowac... no i musze mimo wszystko zalatwic hydraulika,zeby sprawdzil rury,bo od kiedy sie wprowadzilismy w pralni jest halas jakby cos ciagle cieklo i wydaje mi sie,ze to nie byla tylko ta rurka tylko cos ukryte... on wprawdzie kiedys pracowal na budowie,ale jest bardzo niehlujny i niedokladny,a ja czegos takiego nieznosze.... a najgorsze jest,ze nie moge nic powiedziec,bo sie obraza... nic najwazniejsze,ze naprawil i na razie nie widac,zeby cos cieklo,a sciane pomaluje na nowo....

reklama
Ewa - jestem w Głuchowie, to ok.40 km od Łodzi :-) W grę jeszcze u mnie chodzi podyplomówka z zarzadzania zasobami ludzkimi, troche bardziej to czuje no i mam doswiadczenie. Mam zagwostke :-) Współczuję z powodu bałaganu z rurą :(

Co tu takie puchy dzisiaj???

Witajcie!
Mnie od wczoraj męczy ból zęba - ósemki. Miałam zawsze z nimi problemy. Dwie górne miałam wyrwane, bo rosły w stronę policzków. A dolne co jakiś czas uaktywniają się, bo tak wolno rosną, w zasadzie jednej jeszcze nie widać i właśnie ta od wczoraj mnie męczy. Byłam u dentystki, ale stanu zapalnego nie ma, rosnąć jej się zachciało. Pół buzi przy tym mnie boli. Jutro robie prześwietlenie, zeby sprawdzić jak ona rośnie. Wolałabym już nie mieć wyrywanej.:no: A na razie chyba coś przeciwbólowego wezmę.
I w związku z tym dzisiaj nie zajmowałam się papierami.:-)

Aluś trzymaj sie, mam nadzieję, że już niedługo będziesz musiała te leki brać!:-)

Vonko też wierzę, że dobre wiadomości usłyszycie!:tak:

Sensi masz śliczny suwaczek wiosenny! Poprawiający humor poza tym!:-)

Carioca te koleżanki dorabiają jako logopedki w szkole, chyba któraś też w przedszkolu ma jakieś godzinki. Można starać się o swój gabinet, ale nie wiem na ile to łatwe jest. Fajnie, że czujesz się lepiej, jednak te tradycyjne sposoby się sprawdzają!:-D To już pojutrze się z narzeczonym spotkacie!:-)

Ewo rzeczywiście nieciekawie z tą awarią! My mamy takiego niezawodnego hydraulika, na telefon przyjeżdża, dobra sprawa!

Arabello odezwij się co u Ciebie! Mam nadzieję, ze nie gniewasz sie na mnie za to wyganianie do lekarza?:sorry:

Pozdrawiam wszystkie 30stki!:-)

co do suwaczka wiosennego, to coś mi się wydaje, że wiosna w tym roku przyjdzie tylko na moim suwaczku i w kalendarzu:-D:-D:-D. dzisiaj w nocy ma być u nas ponad minus 20 stopni i żadne prognozy nie przewidują ocieplenia. Grunt, to mieszkać na polskim biegunie zimna:cool2::cool2::cool2:

Sensi no tak tam do Was wiosna najpóźniej przychodzi, ale przyjdzie podobnie jak na suwaczku mam nadzieję albo i wcześniej! Najpierw zapach, a po kilku dniach cała śliczna reszta!:-)

Witam Dziewczynki:-)
Vonko czyli badanka i do dzieła.Nie bój się proszę, oni są w tej klinice po to aby Wam pomóc:tak:
Carioca znakomicie, że czujesz się lepiej. Infekcja przeszła zanim się na dobre rozwinęła i o to chodziło
Ewo dziękuję czuję się w miarę dobrze, staram się myśleć pozytywnie.Nie zawsze mi to wychodzi, ale próbuję. Dobrze, że Was całkiem nie zalało:szok:
Majeczko bardzo dziękuję za ciepłe słowa:happy: One bardzo dużo znaczą dla mnie
Aluś jekie leki wcinasz dające tak uboczne skutki:confused: Nie doczytałam:zawstydzona/y:
Najko współczuję tego bólu zęba podobno okropny:szok: Ale pomyśl jaka mądra będziesz jak wyrośnie;-) :-D Ja nie mam nawet zawiązków ósemek:baffled: Czyli głupol ze mnie:ninja2: :-D
Sensi Ty tak nie zasuwaj w pracy mimo, że ją lubisz;-)
Kajda czytałam na głównym ,że z pracki dzisiaj się troszkę uciekło:-D

Ściskam Was mocno

Hej :-)

Carioca, Ewa,Najka, Alek macie racje :tak: musze przestać świrować.
Obiecuje poprawę.:-)
SensiTy naprawdę masz tam baaaardzo mroźno :szok: u mnie dzisiaj rano o 6.00 było +1 :confused: Potem w ciągu dnia słobeczko świeciło a przed 16.00 zacżęła sie ulewa. lało jak nie wiem co.(deszczyk rzecz jasna;-) )
A co do wiosny to zapewniam że przyjdzie w połowie marca.:cool2: póki co przesyłam duzo ciepła z południa:laugh2: :laugh2: :laugh2:

Pozdrawiam wszysciutkie razem i każdą z Was z osobna.:happy:

reklama
witajcie w mroźny wieczór
matko!! ale dziś posypało i pomroziło:szok: ja chcę już wiosny!! mordujemy tą Marzannę??:-D
Vonko tak trzymaj!:tak: buziaczki ogromne:-*
Najka współczuję bólu zęba, to dla mnie najgorsze co może być!
Carioca ja biorę bromek na noc, ale te leki i tak się w ciągu dni mieszają i źle mi robią, ale nic to! a na pryszcze mam korektor!:-D
Antilko biorę bromek i orgametril, a od następnego tygodnia clo, ale już bez tego paskudnego orgametrilu:baffled: a teraz czekam na @ i zakładam, że jutro się łaskawie pojawi..:tak:
Ewa nie złość się na swojego Joa, on na pewno chciał jak najlepiej:tak: o skutki uboczne nie pytałam lekarza, ale wiem że takie mogą być z ulotki, a to i tak w sumie nie najgorzej..
Sensi im szybciej rozprawimy się z Marzanną, tym szybciej wiosna u nas zagości:-D zachęcam do ,,współudziału w zbrodni'':-D
Kajduś jak Twoje zdrówko??
Anusia co tam u Ciebie?? jak się czujesz??

uściski dla Was moje Drogie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry