Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Antila jezdzilo sie calkiem dobrze choc to nie to samo co na zmrozonym sniegu... opalilo mnie dosc mocno, piekne widoczki na zasniezone Tatry i przepiekne polany krokusow na łąkach... jednym slowem: UDANY wypad!!! Nastepny wyjazd to juz chyba na Kasprowy...Wagnies daj znać jak się jeździło, czy aby nie po trawie;-)
Kobitki Paryż jest przecudowny!!! pomimo tego, że całą sobotę lało, a dzisiaj wiało to było superowo![]()
![]()
![]()
![]()
mieszkaliśmy w hotelu przy samej wieży Eiffel'a:-) w sobotę od rana łaziliśmy, żeby zobaczyć jak najwięcej, przy czym w samym Luwrze zeszło nam z 6 godzina i tak zobaczyliśmy tylko wybrane ekspozycje- tyle tam tego
dzisiaj z rana oglądaliśmy panoramę Paryża z wieży- ale wiało
jak trochę się ogarnę to wrzucę Wam jakieś fotki:-)
A na kasztany może nie sezon:-)
Kiedyś wsadziłam kasztany do piekarnika i zapomniałam o nich do momentu aż nie usłyszałam wybuchów
Zostały same skorupki a środek mogłam sobie ewentualnie zdrapać ze ścianek piekarnika
Teraz jestem mądrzejsza i robię małe nacięcia w skórce.
Jestem dość impulsywna, ale szybko mi przechodzi. Ale za to nie jestem pamiętliwa i szybko wybaczam

. Zazdroszczę Ci ;-);-)

:-)