Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba to jakieś przesilenie.....ale wytrzymam.
klasa sama w sobie
... aż mi się cieplej na serduchu zrobiło....bo ja się tam wychowałam i znam każdy kamień
. Zawsze chętnie wracam.
Mi najbardziej się podoba ten fioletowy sweterek
Ty dziś chyba idziesz na kolejne podglądanie pęcherzyka daj znać jak było.
Odpoczywaj i zaglądaj do nas.
Czekamy na zdjęcie maluszka
Minęły już ponad 4 tyg.Czekamy do wtorku po świętach i jak nadal nie będzie moja pani dr zadzwoni do ordynatora oddziału.Wagnies niestety z pracy wyszłam o 21.30:-(...
Wiecie dzwoniłam dziś do szpitala i nadal nie ma moich wyników histo-patologicznych. Zaczynam mieć obawy, że je zgubiliMinęły już ponad 4 tyg.Czekamy do wtorku po świętach i jak nadal nie będzie moja pani dr zadzwoni do ordynatora oddziału.

, widac bylo ciałko żolte, pochwalil grubość endometrium. dzis tez wzrosla mi tempka, wiec stwierdzil ze owu mogla byc wczoraj. od czwartku przez 10 dni mam brac luteine 6 tabletek dziennie!!- mega dawka... - no ale tak mi kazal, 7 dnia po owu mam zbdac progesteron i do niego z wynikami. 
ze az pokopal tatusia,no no, rozbrykany
i ciekawe czy Ola czy Kubus...;-)
Jeżeli chodzi o wyniki ta ja już mam czarne wizje, że pewnie dłużej się czeka jak coś jest nie tak:sick: Już bym chyba wolała, aby zgubili.
Mam nadzieję, że nam uda się spotkać na kawce jak już zrobi się całkiem cieplutko i będą otwarte ogródki na Rynku lub Kazimierzu![]()
witajcie Kobitki..Alus, ty tez nam zamilklas znowu... bierzesz dalej clo??
głowa mnie boli, a tyle mam roboty w pracy, że ledwo się ogarniam! poza tym szykuje mi się chyba mały awansik..;-)