reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Witajcie! Mam wolne! I nastrój dalej niezły, jak coś się psuje loczkami potrząsam!:-D Sprzątać nie bardzo mam ochotę, ale spróbuję coś zrobić wieczorkiem, a trochę jutro.
Vonko napisz jak na wizycie było! Może ochota wróci niedługo, dużo stresów mieliście ostatnio, ale swoją drogą "zrobienie" odpowiedniego nastroju moze bardzo pomóc! :tak:
Carioca niesamowite masz sny! Wierzę też, że wiele naszych snów ma sens i podświadomość w nich się ujawnia. Więc będzie dobrze, bo jesteś pod opieką!:tak:
Novaczko śladu na stronce nie zostawiłam, ale może następnym razem!
Ewo cieszę się, ze humor Ci dopisuje!:-) A co do tempki to taki skok przed @ z lekka podejrzany i interesujący! Spadek miałaś tylko jeden dzień?
Co do zdjęć, to wieczorkiem późniejszym może parę z Kazimierza wrzucę, a loczkowe to najpierw mężuś musiałby cyknąć, pomyślimy.
Kajda Aluś Antilko pozdrawki i dla innych 30steczek!

witajcie popoludniem:)
Carioca, super, że juz w domku jestes:) a sen piekny:tak:twoja babcia na pewno nad wami czuwa, wierze...:tak:
vonko, napisz koniecznie jak bylo na wizycie:tak:wierze, ze wszystko wam sie ulozy i bedzie lepiej, coraz lepiej. Jak sie czuje mąż?? byliscie jeszcze na jakichś konsultacjach?? sciskam cie mocno!
Najka, no prosze Tobie to dobrze- wolne masz:tak:a loczki twoje tez bym chetnie zobaczyla i foty z Kazimierza:tak:
Novaczka, swietne zdjecia na blogu Martynki:) i fajna z was para:tak:
Alus, no to juz po cichu gratuluje awansu moja droga! a na clo na pewno wyhodujesz ladne pecherzyki:tak:idziesz tez na monitoring??
sciskam cala reszte:tak:

a ja sama w domku, maz pozno wroci. zaraz zrobie sobie jakis szybki obiadek, a potem zabiore sie troche za sprzatanie.... bo wstyd sie przyznac 2 tyg nie sprzatalam:zawstydzona/y:tyle mialam na glowie.. no ale okien to ja na pewno nie bede myla:no::-D
milego popoludnia zycze, pa!

Kajda - umycie okien jakos nigdy nie stanowilo mojego zyciowego priorytetu, wiec nie zamierzam sie wymadrzac.

Ewa - mam nadzieje, ze wpadniesz do domku na obiadek i skrobniesz jaka sytuacja, bo ta Twoja dzisiejsza tempa, to taka jest... no wiesz jaka...

Najka - nie ma to jak nowa fryzura, prawda?

Vonka - to masz dzis wizytę u gina? Czekamy na relację.

Ja się dalej lenię, czytam ksiażki i duuuuużo śpię. Jestem w domu u teściów, bo narazie muiszę przebywać pod opieką 24/7 w razie czego, tfu tfu. Sytuacja jest wyjątkowa, bo teście są wyjątkowo serdeczni i czuję sie jak u siebie.

witajcie Kobitki:-)
minął kolejny dzień mojego ,,szeptania'':-D głos mi zanikł zupełnie, a nie mogę pójść na zwolnienie bo jestem zawalona robotą, wszyscy się ze mnie śmieją, bo mówię szeptem:-D może powinnam pójść do lekarza? ale gorączki nie mam i nie chcę w razie czego szpikować się antybiotykiem:no: ufff..może jutro będzie lepiej? piję teraz grzańczyka, mężuś mi zrobił, może jutro przemówię wreszcie??:szok:
Najeczko no koniecznie pokaż nam się w loczkach!:tak:
Antilko jak tam Twoje wyniki??
Carioca to dobrze, że odpoczywasz w takiej serdecznej atmosferze, wszystko będzie dobrze..:tak: i jeszcze ten niesamowity sen..:-) Twoja Babcia czuwa nad Wami:tak: dzięki za gratulacje:-) moje nowe stanowisko będzie wiązać się tematycznie z tym, czym teraz się zajmuje (szeroko pojęta windykacja) , ale dostaję nowy zespół ludzi i nowe rzeczy to zrobienia, co bardzo mnie cieszy:tak:
Vonka chyba dobrze, że ten bromek odstawiłaś po takich skutkach ubocznych, na pewno lekarz dobierze Ci inny lek, jest taki o podobnym działaniu-nonprolac?, ale niestety ponoć dużo droższy:baffled: daj znać po wizycie koniecznie:tak:
Ewuś no ta Twoja tempka:szok: :szok: :tak:
Kajduś sprzątanie nie zając:tak: odpocznij sobie lepiej Słoneczko:-)
dziękuję za gratulacje:-) póki co powoli przekazuję swoje dotychczasowe obowiązki i od połowy kwietnia zaczynam wdrażać się w nowe, trochę tego będzie i przyznam szczerze, że boję się tego, czy dam radę:confused: no ale wyzwanie jest:tak: a co do clo, to w piątek rano idę podejrzeć, co też z niego wyrosło:-D

miłych snów dla Wszystkich:-)

Hejka!
Kajda ja chyba też nie zdążę z myciem okien, jak na razie w mieszkanku niewiele co ruszone.:baffled: Do pracy trochę papierów mam i muszę te dni świateczne jakoś tak zaplanować, zeby po trochu coś robić, bo potem byłoby niedobrze:sick:.
Carioca fajnie, że z teściami OK, ale może niedługo lekarze pozwolą Ci na więcej wolności!
A to parę fotek z wypadu do Kazimierza. A w loczkach to może jutro!

Hej Wagnies wybierz się, bo jest sporo fajnych miejsc! Chociaż lepiej nie w sezonie, bo wtedy stanowczo zbyt dużo ludzi!
Aluś mam nadzieję, ze Ci przywróci głos! Wiem jak to jest, bo kiedyś też tak miałam, 3 dni to tylko szeptałam, ale okazało się, ze to zapalenie tchawicy i niestety antybiotyk. Ale może u Ciebie będzie dobrze, jakby nie przeszło jutro, pojutrze to wybierz się do lekarza ! I ja gratuluję awansu, na pewno sobie poradzisz, najtrudniejszy czas wdrażania. I życzę pięknego pęcherzyka do oglądania pojutrze!:-) Dobrej nocki!

Witajcie. :happy:
ALek, moja mama też często traciła głos, piła wtedy emskie, one dobrze działają na różne problemy gardłowe. Dokładnie to się chyba nazywa sól emska, ale jak powiesz w aptece emskie, to na pewno będą wiedziały.:tak:

Cieszę się, że zaglądacie do mnie na stronkę, :-D bo wkładam w nią naprawdę dużo pracy (oraz czasu:szok: ). Dziś ją posułam, naprawiłam i popsulam. Oczywiscie nie specjalnie. Ale działa.
Zabrałam dziś swoją córcię na spotkanie świąteczne u nas w pracy, :tak: żeby niekóre "ciotki" w końcu ją zobaczyły, a niektóre zobaczyły jak urosła, bo przecież byłam tam jesienią, a potem już nie. Bałam się o jej reakcję na taki tłum, ale była dzielna. Na początku troszkę "podkówek",:-( ale tatuś dzielnie bronił. Jak już się przestali nią interesować, to się rozbawiła, zrobiła z nami na zmianę kilka rundek dookoła sali, nawet dała się wziąć na rączki obcemu "wujkowi" (jest dziadkiem, więc wie jak obchodzic się z dzieckiem) i śmiała się do mojego szefa:-D (na szczęście, bo jeszcze gotow był pomyśleć, ze nastawiam dziecko przeciwkoniemu;-) ). A potem to aż szkoda było wychodzić, bo się rozgadała, rozpiszczała i pokazała całe swoje ja.

Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko i zyczę dobrej nocki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry