Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-) Jak już będziesz po wizycie to jeszcze o fluidki poprosimy 

:-)Witam:-)
"Wiecie, jak potrafią zakręcić w głowie na takich pokazach. Pod koniec wierzysz, że twoje życie bez danego produktu nie ma sensu"
Antilko bardzo trafnie to nazwałaśKiedyś byliśmy na takim pokazie i ośmialiśmy się okropnie. Na szczęście na nas takie gadanie nie działa, ale większość osób starszych była wniebowzięta że chociaż takie "cudo" zobaczyli
To jest przerażające
Miłego dnia 30-tki :-)

:-)
Witam :-)
Mam nadzieję, że uda Ci się dostać do lekarki rodzinnej. Z tą ubikacją to nieciekawie, może coś się zatyka w miejscu, gdzie hydraulik nie ma dostępu
ale srasznie mi się spodobało zdjęcie.Szybkiego rozwiązania wszystkich problemów życzę

No to Piotruś ma radochę, każdemu potrzebny własny kąt:-)

Ale to chyba mały stresik przed wizytą u lekarza ;-)
. Nie wkleiłam zdjęć ze ślubu. Ale to pewnie dlatego że wydarzenia zaraz po nie były szczęśliwe dla nas:-(. Postaram się wkleić jak naj szybciej
A dzisiaj rano w telewizji pokazywali Zakopane, które zasypało po uszy
. Pogodę na szkoleni będziesz miała wyśmienicie zimową :-)
Okazało się że wcale nie jest to takie łatwe. Przede wszystkim ceny czapek są zastraszające. Co która mi się podobała to była w komplecie z szalikiem i rękawiczkami i kosztowało 59,99
Same czapki z kolei to były po 40-55 zł. Normalnie koszmar. Tak mi się przynajmniej wydaje, że to trochę za dużo. Na szczęście w Makro udało mi sie kupić fajną czapeczkę za 12zł a rękawiczki za 3zł :-) Szalik jeszcze mam z poprzednich zim.udało mi sie kupić fajną czapeczkę za 12zł /quote]
To możemy sobie podać rękę-moja czapka też kosztowała 12 zł, no ale Kubusiowa 2 razy tyle
i to wybrałam z tych tańszych
![]()
. Tak samo jest z weselami, chrzcinami, czy innymi okazjami. Wtedy wszystkie ceny z tymi imprezami związane są x 2. Po prostu pogoń za pieniądzem