Sensi
Mama po 30-dziestce:)
Ewo po pierwsze gratuluję ponownie, a po drugie
miałabym też dylemat co zrobić-może za te 3 tygodnie dostaniesz zwolnienie, kiedy na usg będzie widać fasolkę
. Moje pierwsze usg było robione 2 dni po terminie @ i pani gin w opisie napisała "gravitas recens?" czyli "ciąża świeża" tłumacząc dosłownie-a ten znak zapytania dlatego, że na usg nic prócz rozpulchnionej błony śluzowej macicy nie było widać. Ja chyba jednak poczekałabym te 3 tyg. No, ale to Ty masz podjąć decyzję.
miałabym też dylemat co zrobić-może za te 3 tygodnie dostaniesz zwolnienie, kiedy na usg będzie widać fasolkę
. Moje pierwsze usg było robione 2 dni po terminie @ i pani gin w opisie napisała "gravitas recens?" czyli "ciąża świeża" tłumacząc dosłownie-a ten znak zapytania dlatego, że na usg nic prócz rozpulchnionej błony śluzowej macicy nie było widać. Ja chyba jednak poczekałabym te 3 tyg. No, ale to Ty masz podjąć decyzję.
A pokoik chcemy pomalować na waniliowy albo bardzo pastelowy pomarańczowy.

ech...
Ah... szkoda gadac.... musze cos zmie nic....
:-)
, pada śnieg, jest przymrozek. O 9 tradycyjnie wychodzimy na spacerek;-)
. Już taka jestem-jeżeli mogę coś zaoszczędzić to tak właśnie zrobię (i to wcale nie jest sknerostwo
. Czas głównych staranek już blisko. Muszę się jakoś wyratować przed choróbskiem. Tylko jak???
Ostatnio przychodzi o 10, 11 wieczorem. Na szczęście dzisiaj ma być ostatni dzień tak długo w pracy. Mam nadzieję że i u Was też się wszystko poukłada i na nowo zaczniecie planować dzidzie :-)