monik75
Mama Mai i Oskarka
Ewuś dokładnie. Nie można za dużo w sobie wyszukiwać, bo można oszaleć. Myśl o np. ubrankach dla maleństwa, albo o wyciągnięciu z pudeł rzeczy dzieciowych i ich przeglądnięciu:-). To na pewno sprawi Ci radość i przyniesie uspokojenie
:-) Zapomnisz wtedy o wszystkich niebezpieczeństwach. Cokolwiek by się nie robiło to i tak będzie co ma być ;-) Posłuchaj swojego wewnętrznego "ja" Organizm najlepiej mówi co robić ;-).
:-) Zapomnisz wtedy o wszystkich niebezpieczeństwach. Cokolwiek by się nie robiło to i tak będzie co ma być ;-) Posłuchaj swojego wewnętrznego "ja" Organizm najlepiej mówi co robić ;-).
.... szukalam na przecenach i wyprzedazach ciuszkow dla noworodkow... no i zaczelam kombinowac nad moim wymarzonym wozkiem Inglesina Clasic- on pewnie pozostanie jednak w sferze marzen.... oto link: 

a poza tym musiałam odpoczac od tematu "dzidzia" Przyznam że wcale mi sie to nie udało
i boję sie tego jak cholera! Mam tylko nadzieje że co mnie nie zabije to mnie wzmocni. Trzymajcnie za mnie kciuki prosze.
A wiec odpowiadam kochane:
Teraz już nie ma problemu