Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

to dla Ciebie na lepszy nastrój 

, ale trochę mnie rusza to podejście tamtych lekarzy.
Mocno trzymam kciuki za laparo! I mam nadzieję,z e teraz częściej będziesz pisać!
Z artykułem niestety nie pomogę, bo tak bardzo dobrze to nie znam angielskiego.

), a Kubę karmiła cycką aż do końca ( chciałam być wredna i zapytać czy do końca życia
). I tyle

. Mam ją gdzieś. trudno zapłacę 100% (na receptę50%).
) ,na szczescie uzywamy rekawiczek jednorazowych do przewijania dzieci i wycierania im nosow lub jesli zwymiotuja.... Joe juz zaczal szukac innej pracy dla mnie w internecie i musimy uaktualnic moj zyciorys i zaczac wysylac.... w glebi ducha nie chce zmieniac pracy,ale tutaj nie bede w stanie na pewno pracowac zbyt dlugo,a w biurze moze uda mi sie nawet do konca 8 - polowy 9 miesiaca.... niby Joe mi powiedzial,zebym nie martwila sie o pieniadze,bo nam wystarczy na wiecej niz myslalam,ale wiem,ze on chce zebym pracowala,poza tym ja rowniez,bo jakby nie bylo pomagam finansowo moim rodzicom i chce,zeby przyjechali tutaj za rok na kilka miesiecy,a to wiaze sie ze sporymi kosztami....
... ale i tak trzymam kciuki,ze sie uda! przeciez wystarczy jedna upojna chwila ;-)

.... bardzo mi sie podoba i mnie kusi