Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Zobaczymy, czy nam w koncu płeć ujawni!
Pewnie drogie to mleczko? A ja nie widziałam wczoraj Kubusia.:-(
,ale i tak zycze wam jakiejs nieprzewidzianej upojnej chwilki brzemiennej w skutkach
:-)...
,jeszcze 36 kolejnych i bede tulic moja kruszyne ;-)

Ale dzisiaj to masz moc przeżyć :-) Fajnie że sobie dzidziusia pooglądacie
Trzymam kciuki za udaną wizytę no i żeby dzidzia zdradziła Wam swoją płeć
:-)

.... juz bym chciala maj ;-):-)
i kiedy nie wyjść do miasteczka, to zawsze można mnie spotkać (teraz zrezygnowałam, ale wcześniej spacerowaliśmy jeszcze 2 godziny po południu)
żeby coś zarobić, trzeba pracować cały dzień kosztem rodziny
hormony szaleją
. Ja z początku ciąży pamiętam tylko senność;-)
. Bycie w domu nie nastraja mnie do specjalnego dbania o siebie-nie znaczy to, że chodzę jakaś zapyziła, ale np. mam 2 pary "służbowych" spodni, kurtkę, czapkę- szybko wskakuję w te ubrania i idę. Nie mam werwy, żeby ubrać się jakoś atrakcyjnie
. Makijaż robię codziennie, ale też tak "na szybkiego" żeby ludzi nie straszyć na ulicy.
i kiedy nie wyjść do miasteczka, to zawsze można mnie spotkać (teraz zrezygnowałam, ale wcześniej spacerowaliśmy jeszcze 2 godziny po południu)
żeby coś zarobić, trzeba pracować cały dzień kosztem rodziny
hormony szaleją
. Ja z początku ciąży pamiętam tylko senność;-)
. Bycie w domu nie nastraja mnie do specjalnego dbania o siebie-nie znaczy to, że chodzę jakaś zapyziła, ale np. mam 2 pary "służbowych" spodni, kurtkę, czapkę- szybko wskakuję w te ubrania i idę. Nie mam werwy, żeby ubrać się jakoś atrakcyjnie
. Makijaż robię codziennie, ale też tak "na szybkiego" żeby ludzi nie straszyć na ulicy.
:-):-):-) I jak człowiek pracuje to lepiej się organizuje i w brew pozorom ma się więcej czasu na wszystko;-)