Leyna
Mama Pitera i Micha :)
Sensi... mam drugą okularów ze szkłami fotochromami + antyrefleksy... mam je chyba jeszcze dłużej niż te, co mi Piotrek właśnie rozwalił. nie lubię ich jednak, bo po kilkugodzinnym noszeniu zaczyna mnie boleć głowa. to przez szkło fotochromowe :-(
za te szkła co mam teraz to płaciłam jakieś 120 zł (szkło z antyrefleksem), bo w zeszłym roku mi jedno wypadło. poluzowała sie śrubka i rozprysło się na kafelkach, a że robione kilka lat temu, to odcień refleksu się różnił i musiałam wymienić oba.
jakbym chciała plastikowe to bym musiała zapłacić około 250 zł za parę. do tego oprawki pewnie z 200 zł... a chciałam sobie kupić takie fajne, z nakładką przeciwsłoneczną właśnie do jazdy samochodem... kilka miesięcy temu jak pytałam to kosztowały prawie 500 zł ze szlami of kors
za te szkła co mam teraz to płaciłam jakieś 120 zł (szkło z antyrefleksem), bo w zeszłym roku mi jedno wypadło. poluzowała sie śrubka i rozprysło się na kafelkach, a że robione kilka lat temu, to odcień refleksu się różnił i musiałam wymienić oba.
jakbym chciała plastikowe to bym musiała zapłacić około 250 zł za parę. do tego oprawki pewnie z 200 zł... a chciałam sobie kupić takie fajne, z nakładką przeciwsłoneczną właśnie do jazdy samochodem... kilka miesięcy temu jak pytałam to kosztowały prawie 500 zł ze szlami of kors
, sprawa już przesądzona, ale dla innych chętnych fluidki dziewczynkowe:
bardzo bardzo Ci gratuluję i strasznie się cieszę, że tak szybko się udało:-):-):-) uściski
;-)
No i jeszcze coś..zanim się dowiedziałam o szybkim terminie ivf, kupiliśmy bilety na koncerty Bon Jovi na maj do Lipska i na czerwiec do Manchesteru