Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A tych kijków nie podarowałabym

Sensi chyba strasznie nieprzyjemne są takie rozprawy, które dotyczą znajomych:-(
Podobno nie jest to takie całkiem proste. Te drzewka już od dawna mi się podobały
. Może któraś z Was ma takie cudeńko w domu i wie jak się z tym obchodzić?
.
. Stary kompletnie nie pokazał drugiej kreski. A na nowym bardzo wyraźnie było widać obie kreseczki, choć ta testowa była leciutko jaśniejsza, ale na prawdę minimalnie
. Teraz tylko nie wiem czy jestem zaraz po owu, czy tuż przed 
:-) Dzisiejszy test wszystko powinien wyjaśnić. Tempkę mierzyłam rano i była 36,7 ale coś mi się wydaj że ten termometr to coś źle pokazuje. Wczoraj zrobiłam taki kontrolny pomiar pod pachą i pokazało że mam 34,3 stopnie C 
Albo baterie trzeba wymienić w tym termometrze, albo się przerzucę na rtęciowy 
. Parę miesięcy temu (około dwa miesiące) wysłałam taką prośbę do Watykanu o przysłanie obrazka z wizerunkiem Jana Pawła II wraz z malutkim kawałeczkiem materiału z jego szaty. Informację, że taki obrazek można otrzymać z Watykanu, dostałam od koleżanki z pracy. No i wczoraj zaglądam do skrzynki na listy i widzę kopertę. Myślę sobie że znowu kolejny rachunek do zapłaty
. Patrzę się dokładniej i widzę na stemplu Watikano
No i jest, dostałam ten obrazek wraz z modlitwą i kawałeczkiem materiału
:-) Dostałam to wszystko dokładnie w dniu moich urodzin i w czasie starania się o dzidzię. I morze ja jakaś głupia jestem, ale pomyślałam sobie że to takie przesłanie jest do mnie, żebym się nie martwiła
. List jest napisany przez tego księdza który prowadzi proces beatyfikacyjny.
:-)

Ma na drugie imię Jan, więc jak Kiepura.
Jest grzeczny, aczkolwiek bardzo towarzyski, musi cały czas widzieć mamę. Więc jak robię coś w kuchni, to sadzam go na leżaczku i opowiadam mu o obieraniu ziemniaków, albo o przeprowadzce, jest wspaniałym słuchaczem
No i śpiewam mu nagminnie, niebawem będę znała wszystkie dziecięce piosenki 
Trzymajcie kciuki, aby się dziś trafił dobry kupiec!
oto adres:
:-):-):-) I jak świetnie razem spędzacie czas:-):-):-)

ja wierzę, że ten cykl będzie Twój. a co do śluzu... wiesz.. czasami mogą być zakłócenia (np po przyjętych lekach). a owulacja też się przecież może spóźnić 
wszystko będzie dobrze
a infekcja mogła się zdarzyć. najważniejsze, żeby w porę zadziałać 
Leyna- co postanowilas w sprawie badan? czemu sa one odplatne?
kosztowały mnie zusammen do kupy 497 zł po zniżce, ale są fajne i dobrze mi w nich (drogie były szkła :-() do odbioru w piątek 

to super. Zawsze te parę groszy więcej w portfelu;-) A w piąteczek to zrób sobie zjęcie z nowymi okularkami i może nam wkleisz?;-)
:-) i mam nadzieję że dla nas wszystkich;-).