Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)Carioca no ja mam tylko nadzieje ze sprostam temu "wyzwaniu" bo to nie jest taka prosta sprawa...Esch - gratuluję wyzwaniai docenienia przez szefa.

:-)
:-)

Odpoczywaj, odpoczywaj i jeszcze raz duuużo odpoczywajDzień dobry :-)
Na wizycie było ok. Ginek zrobił USG ale jeszcze fasoleńki nie było widać. Jest to całkiem początek. Za to doktorek pocieszył i pochwalił grubą śluzówkę co wskazuje na ciąże maciczną :-) Wczorajsza beta to 301. Więc całkiem początek. Mam nadzieję że będzie ładnie rosła. Zalecenia lekarza to : leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć. Mam się oszczędzać. Na wszelki wypadek dostałam duphaston 1x1 i Lactovaginal co drugi dzień. Następna wizyta za miesiąc.
Dzisiaj zaniosłam zwolnienie do pracy i powiedziałam szefowi co i jak. Nawet ok przyjął wiadomość.:-)

Witam porannie - u nas pochmurno i jakiś tak monotonnie :-) pozdrawiam wąteczek
Ewunia niech rośnie zdrowo

a jeszcze wskoczyłam w 5 okienko i z tego też się cieszę baaaaaardzo :-)

a ja taka silna trzydziestka a nawet podczterdziestka ...i tez zafasolkowana...15 tydzien.. srednioaktywna wsrod sierpniowych, bo taki termin.....nie chce straszyc sierpniowek wiec popytam was...czy któras z was robiła badania prenatalne? chodzi mi o test paapa? i czy któras z was miala aminopunkcje? moze nie macie powyzej 35 i wskazan nie bylo....sorki ze tu atakuje ale ...czekam niecierpliwie na info

Esch piwko może w jakiś piątek?
Czy ma ktoś kontakt z Aleczkiem![]()
Eschen - Gratulacje z okazji awansu