reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej....
takn Aleksis,ostatnio udzielam się na wątku o iui............tzn.zadaję pytania,pytam o lekarzy itd........tam ma odpowiedz,na to co oczekuje...........a,to cczy moje oczekiwanie będzie miało efekt..,to się okaże.....................??!!!!!!!!!!!!!!!!,bo,w pn.mamy wizytę u dr.Polaka.
Dziś u mnie moja ukochana ,jedyna przyjaciółka była........moja najulubieńsza:p)...ehhh winko się wypiło ..i to nie jedno,ale 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok:...............................i wiecie co???....kupiła mi moje ukochane perfumy DOLCE GABBANA light blue...100 ml.do tego balsam do ciała+żel do kąpieli,i to tego 3 rodzaje kosmetyków z sephory z Clinnic.....:p).....jestem MEGA ZADOWOLONA:p)

Ostatnia edycja:
reklama
I ja sie witam, dzień dobry :-)
kasica masz kaca:-D???
tere fere wlasnie jak nocka minęła, jak sie czujecie?
katiuszka wyspani?
Gatto jak Jula, juz w trasie? Na jak długo jedzie?:-)
Aleksis jak wizyta?. Trzymam kciuki mocno!
Ani@k jak samopoczucie?
Zuzu pozdrawiamy serdecznie:tak:
My wyspani, od rana Mieszko kopie, tera zajadam kanapkę ze smalczykiem +mała szklaneczka pepsi:angry: taka zachciewajka, zaraz lecimy do urzędu stanu cywilnego akt odebrać i złożyć papiery na nowy dowód osobisty.
Aaaa kupiliśmy tez wczoraj ten monitor z Angelcare, chyba dla swojego spokoju...

Miłego dnia babeczki:-)
ps: wiecie, fajnie być zoną:-D:-D

hej babeczki:-)
witam się super wyspana!!! Julek padł wczoraj o 19:30, około 22 przebudził się z lekkim płaczem, ale zaraz zasnął, o 5 wzięłam go na butlę na śpiocha i dalej do spania. Ostatecznie obudził się o 7:30:szok: 12 godzin pospał:tak:nooo tak to można żyć:-D tfuuu tfuuu nie chcę zapeszyć, ale chyba ma dziś dobry humor:tak: siedzi koło mnie na łóżku baqwi się JEDNĄ zabawką i nawet się nie drze i nie pakuje nic do buzi...oby to było na dłużej:-p
no właśnie...ciekawa jestem jak Tymek...tere fere napisz jak dzisiaj i jak nocka.
Kasica hehe Ty pijoku:-D ahaaa już kiedyś miałam Ci napisać, też używam perfum Dolce Gabbana tylko "the one":tak:ooo doooobre parę lat. Fajnie masz, że Cię tak obdarowywują:tak: najpierw mąż, teraz przyjaciółka. Super!!!
szyszunia mówisz, że warto się jednak hajtnąć;-) rozważę taką ewentualność...Ahaaanic nie pisałaś co sądzisz o naszej popijawie na fb?;-) doszłaś o czym pisałyśmy?:-)
oki, wstawiam na kawkę? chętna któraś?

cześć dziewczyny

katiuszka :****
Aleksis moje pudełeczko ostatnio zaniedbałam i trzeba doprowadzić do porządku ;-):tak:co do in vitro nie czekaj zapisuj się .
tere mam nadzieję,że Timek już lepiej.
Muma wydelegowałaś już Julkę?
Gatto w Ty kiedy wróciłaś ???:szok: ja ogarnięta !!!!!:zawstydzona/y:jak było??

szyszka a nie chciałaś drewnianego łóżeczka?

ja mam ostatnio trochę pracy i dlatego mnie mało ,na moim watku doszły dziewczyny starające się o dzieciątko w OA więc troszku Tam jestem .

A to ,że się nie udzielam nie znaczy ,że nie czytam ;-)

reklama
Hejka,

Kurczę , napisałam posta długiego i mi się internet skichał a po resecie już mi sie nie wkleja:angry::-)

U nas brzydka pogoda , Julka pojechała na 3 dni, wraca w piątek wieczorem. Pewnie im ta pogoda nie przeszkadza:-p

Olcio marudzi masakrycznie od wczoraj znów, dziąsła ma takie napuchnięte , że szok. Już nie wiem jak mu pomóc, chyba musimy przetrwać. Teraz po kaszce tak ryczał, że dałam mu paracetamol i cycka i teraz śpi..
Wiecie, ja w ogóle nie pamiętam ząbkowania u Julki, jakoś to zupełnie łagodnie przebiegało.

Szyszunia no śniadanko ciężarnej jak się patrzy :-p A łóżeczko fajne tylko , że ja do końca nie miałabym przekonania co do tego materaca i jego wpływu na kręgosłup..
Mam też takie łóżeczko ale na dole w domu i tylko drzemie w nim godzinkę , no i na wakacjach super sprawa.

katiuszka to może Julciowi już przeszło ?? Oby!!:tak: A ten narożnik to bardzo szybko, oj mogliby teraz przywieźć i nam to by Julka miała niespodziankę:tak:

Gatto
a co to za biżuterię piękną Córcia Twoja na fb prezentuje ?:-)

tere fere - i jak ? Jedzcie do lekarza jak gorączka nie spadnie, angina tez w sumie nie daje objawów czesto innych niż biegunka i gorączka. A co do biegunki, po każdej rzadszej k... 200 ml powinien wypić (Hipp Ors, Orsali malinowy, Smecta, herbatka z cukrem i szczyptą soli, woda). Jak nie chce pić to zakraplaczem.. No ale mam nadzieje, że już lepiej:tak:

Do góry