Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Tak się wyluzowała tym, że in vitro się udało a parę miesięcy po porodzie znów była w ciąży
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Młody spał, ale już się wyspał
bożeeee wykąpać się tylko zdążyłam. Znowu przestawił się na 30-40 min drzemki...No trudno, dobrze, że chociaż tyle śpi.
:-) yeeeyeee ja czekam na ten etap, coś ruchu zażyję przy okazji;-) Tyyyy dalej nie kumam co ten skrót znaczy
oświećcie mnie

kurka...zaczęło się!!! nie ma ich kto na miejscu opierd...z góry na dół, to już se w kulki lecą, ze deszcz...że coś tam...ehhhhh
jeszcze trochę to stanie, a jak wydzwoni zębami w poręcz to będzie jeden wrzask
aaa no i muszę se "tam" posmyrać tym patyczkiem, bo dalej tego testu nie zrobiłam

niestety nie czeszę się przed lustrem, dziś byłam w pracy...;-)
, od wczoraj kipię, jakoś tak się zbiera właśnie za dużo... Podchodz do IUI i jednocześnie IVF składaj...
przytula, cały czas na ręce i na szyje się rzuca. W nocy też 39,5, nad ranem 38.
Po nurofenie spada, a za 6 godzin znowu. Wróciłam z pracy 39,5. Poleciałam do lekarza i to raczej trzydniówka, wirusówka. Jeszcze lakse dziś walnął, więc raczej to pewne, ale mam obserwować, czy np zapalenie płuc się nie lęgnie. O zgrozo! Chrzciny za pasem, lot do Turcji, ku...wa!
a to się przyplątało
A ma jakieś inne objawy choroby? gardło czerwone? kaszel? może go gdzieś zawiało na tym basenie
no chyba, że to faktycznie ta trzydniówka...a właśnie...co to właściwie jest? tylko gorączka wtedy i nic więcej? jakaś dziwaczna choroba...
:-)
pora na chowanie letnich ciuchów. No i się zacznie plucha do kwietnia
jesteśmy MEGA zadowoleni!