reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

eloo:-)
widze ze jako ostatnia spac poszłam i jako pierwsza wstałam;-):-)
Młoda na podłodze właśnie kupsztala majstruje a ja nieprzytomna jestem..mogłaby w koncu pospac dłuzej:-(

ide jakas kawe zrobic... papa do później:happy2:

reklama
czesc i czolem

Kok.o gratki, za chwile ci mloda bedzie zapitalac po mieszkaniu...ty juz lepiej urzatnij jakies ladne rzeczy :-D

Tez jestem nieprzytomna:baffled:wstawalam w nocy do mlodej chyba z 6 razy, tylko smoka jej dac, bo jakies ryki odprawiala:baffled:

Dolaczam sie do kawki :happy2:

Hej

Wasze kawki pewnie już wypite no ale dołączam :-) Znów śpimy całe noce;-) Ostatnio od 19.30 do 7.00 - SUper:tak:

kok.o - no , jak już siedzi to tydzień , dwa i wystartuje i dopiero się zacznie :-D

Gatto - pewnie Mała musi odreagować po ostatniej wycieczce, wrócić do rzeczywistości,

Aleksis wiesz, w niedziele chyba lezelismy rano w łóżku już z Olkiem i włączyłam sobie TVN Style i właśnie babka opowiadała o dobroczynnym wpływie akupunktury na wspomaganie problemów z poczęciem:tak: Tak się wyluzowała tym, że in vitro się udało a parę miesięcy po porodzie znów była w ciąży:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kasica -
co u Ciebie ?? lepiej troszkę ?:sorry2:

katiuszka - jeszcze chrapiecie ?? ;-)

Ani@K - i jak tam ??

Ja tu do Was piszę a dziecko bawi się witaminami różnymi z bezpiecznymi zamknięciami. Ale i tak edukacyjne jak cholera;-)

JUlka jedzie jutro na ten wyjazd integracyjny , boję się, że będzie lało i się przeziębi, prognoza zbyt ciekawa nie jest :baffled:
Miłego dnia !!!:-)

helloooo:-)
yyy no to se popisałam:wściekła/y: Młody spał, ale już się wyspał:angry: bożeeee wykąpać się tylko zdążyłam. Znowu przestawił się na 30-40 min drzemki...No trudno, dobrze, że chociaż tyle śpi.
Gatto może te krzyki to ząbki? u nas tak to się zaczęło:baffled:
Kok.o no to teraz będziesz biegi urządzać nie po parku a po mieszkaniu za pędzącą Ewunią:tak::-) yeeeyeee ja czekam na ten etap, coś ruchu zażyję przy okazji;-) Tyyyy dalej nie kumam co ten skrót znaczy:no: oświećcie mnie:sorry2:
Muma to się Julka będzie integrować...hmmmm pamiętam moje obozy integracyjne....noooo integracja była pełną gębą!!! i to jaka!!!!;-):-) uwierz! pogoda najmniej będzie ich interesować;-)
Aleksis czekam na relację z wizyty!!! mam nadzieję, że doktorki wleją w Ciebie nowe pokłady optymizmu i chęci do walki!!!!
zuzanka nam się wypisała czy co?:confused:
caterina dawaj pogodę ze wschodu, bo mi potrzeba wiedzieć czy robotnicy nie ściemniają, ze nie przyszli przez deszcz:baffled: kurka...zaczęło się!!! nie ma ich kto na miejscu opierd...z góry na dół, to już se w kulki lecą, ze deszcz...że coś tam...ehhhhh
Ani@k i jak tam? powoli do przodu? Patryk polubił cyca? aaa wczoraj zapomniałam...mnie kompletnie nie przeszkadza Twój nowy styl pisania, noo chodzi o te posty...dla mnie jest ok...nie wiem jak dla innych.
tere fere a Ty gdzie? czeszesz się tyle przed lustrem?;-):-)
Dobra, idę glutka wyjąć z łóżeczka, bo już zdemolował te ochraniacze na szczebeleki czy jak to się fachowo nazywa...skubany siedzi, łapie za szczebelki coraz to wyżej i się podciąga na rękach:baffled: jeszcze trochę to stanie, a jak wydzwoni zębami w poręcz to będzie jeden wrzask:dry: aaa no i muszę se "tam" posmyrać tym patyczkiem, bo dalej tego testu nie zrobiłam:sorry2::baffled:
Miłego dnia!!!!

cześć dziewczyny

katiuszka nie wypisałam się :no:;-)mam ostatnio zajęte weekendy a w tygodniu trochę pracy;-)

dzisiaj korzystam z pogody ładnej i sprzątam bo w weekend nie miałam kiedy a to my w gościach a to goście u Nas i tak zleciało.

Miłego dnia kobitki

i ja sie witam po wojażach nadmorskich...
musze Was nadrobić a tymczasem uciekam na śniadanko, wędzona rybka z nad morza:-)

kciuki za staraczki i pozytywne fluidki ślę
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~

Miłego dnia:)

Ostatnia edycja:
katiuszka oj ty gaduło...hihihi :-Dniestety nie czeszę się przed lustrem, dziś byłam w pracy...;-)

Aleksis nie mam chinki, ale jakaś taka by się przydała:-D, od wczoraj kipię, jakoś tak się zbiera właśnie za dużo... Podchodz do IUI i jednocześnie IVF składaj...

koko ja czekam na chwilę, aż młody zacznie raczkować. Sam by już się przemieszczał.:happy2:

Hejak reszcie dziewczyn.

U nas szpital w domu. Od wczoraj wieczora Tymek 39,5 st gorączki.:-( Bidulek maleńki. Żali się bardzo, :zawstydzona/y:przytula, cały czas na ręce i na szyje się rzuca. W nocy też 39,5, nad ranem 38.:sorry2: Po nurofenie spada, a za 6 godzin znowu. Wróciłam z pracy 39,5. Poleciałam do lekarza i to raczej trzydniówka, wirusówka. Jeszcze lakse dziś walnął, więc raczej to pewne, ale mam obserwować, czy np zapalenie płuc się nie lęgnie. O zgrozo! Chrzciny za pasem, lot do Turcji, ku...wa!:no:

tere fere ooożesz kurka:szok: a to się przyplątało:baffled: A ma jakieś inne objawy choroby? gardło czerwone? kaszel? może go gdzieś zawiało na tym basenie:confused: no chyba, że to faktycznie ta trzydniówka...a właśnie...co to właściwie jest? tylko gorączka wtedy i nic więcej? jakaś dziwaczna choroba...
Kurdę...mam nadzieję, że mu szybko przejdzie i będzie bawił gości na chrzcinach, a potem urlopował się na całego w Turcji:tak:
zuzanka wpadaj do nas częściej!!!!:tak::-)
U nas jesienią powiało...dziś w nocy uruchomiliśmy ogrzewanie na parę godzin, bo piździło po plecach konkretnie:baffled: pora na chowanie letnich ciuchów. No i się zacznie plucha do kwietnia:wściekła/y:

reklama
Heja baby,

Terefere-zal mi Tymka.Taki maluszek i tak cierpi. Jestem pewna, ze chorobsko sobie pojdzie precz raz dwa

Muma dzieki Kochana. Szukam w necie i zdecyduje sie pojsc do lekarza, jutro juz nie zdaze zrobic terminu, ale w czwartek tam zadzwonie. A wiesz, ze znowu mi sie z Olusiem sniliscie?Byliscie w gosci u mojej mamy ha ha. A Ty mialas piekne blyszczace ciemnokasztanowe wlosy, a Olus taki jak teraz na zdjeciach.

Katiuszka jak , wyspalas sie, tzn.Julus pozwolil?Co z tymi zebami?Lepiej juz?

Gatto Mlodej tez zeby ida? Albo teskni za dziadkami...
Kok.o to pochwal sie zdjeciami Mlodej w nowych dla niej pozycjach:tak:
Kasica sie udziela na watku IUI ostatnio
Zuzanka witaj. Po co sprzatasz, i tak zawsze masz jak w pudelku przeciez:tak:

Caterina
jakos rzadko zaglada
Alex na 3 etatach, to wiemy, wiec wybaczamy -ale skrobnij co
Pieknaszyszynka juz po sniadaniu z Panem Pepa? Mam nadzieje, ze wypoczelismy

Ani@k daj znac, czy sie poprawilo z cyckowaniem i jak sobie radzisz?Trzymam kciuki

To teraz CNN headline news: bad news troche, bo mam 2 cysty, ale mam nadzieje, ze sie wchlona. Jajniki pracuja, wiec dostalam pozwolenie na nastepna IUI(oni licza ze V) i zdecydowali, ze jesli po kolejnej, tzn 6tej sie nie uda, to wtedy bedzie dopiero wiyzyta z lekarzem z IVF. Ich zdaniem, skoro raz IUI dala rezultat, to jest szansa. Ok, moze i tak...I ze az tyle czasu nie zaoszczedze

Katiuszka:
-skiing
-swimming
-riding a horse
-riding a bike
-nordic walking
versus sofa sitting
Capici?:-D

Do góry