katiuszka79
Fanka BB :)
tere fere hehe noo mój znak rozpoznawczy...mega długaśne posty
bo wiesz, ja to gaduła jestem i jak np. chcę powiedzieć jaką babkę widziałam w sklepie, to zamiast od razu przechodzić do konkretów, to ja nawijam o wszystkich okolicznościach temu towarzyszących
Mój M. jak chce coś szybko ode mnie usłyszeć, to mi mówi "tylko omiń, że jak szłaś, to akurat czarny ptak leciał, a obok szła babka co miała taką sukienkę, no wiesz jaką - od razu konkret,ok"
stąd te moje posty takie długie
ale Aleksis kiedyś pisała, że lubi je czytać, więc chyba jest spoko, nie?;-)
Gatto witaj po powrocie! bo się jeszcze nie witałam
jak tam w ojczyźnie było??? nakupowałaś małej polskich kaszek???;-)
Mój eM dziś wcześniej wrócił, ale nie posiedział na tyłku w domu za długo...mały tak wył, że zabrał go na spacer, bo oszaleć idzie
bożeeeee jak długo to będzie trwało??????????
bo wiesz, ja to gaduła jestem i jak np. chcę powiedzieć jaką babkę widziałam w sklepie, to zamiast od razu przechodzić do konkretów, to ja nawijam o wszystkich okolicznościach temu towarzyszących
Mój M. jak chce coś szybko ode mnie usłyszeć, to mi mówi "tylko omiń, że jak szłaś, to akurat czarny ptak leciał, a obok szła babka co miała taką sukienkę, no wiesz jaką - od razu konkret,ok"
stąd te moje posty takie długie
ale Aleksis kiedyś pisała, że lubi je czytać, więc chyba jest spoko, nie?;-)Gatto witaj po powrocie! bo się jeszcze nie witałam
jak tam w ojczyźnie było??? nakupowałaś małej polskich kaszek???;-)Mój eM dziś wcześniej wrócił, ale nie posiedział na tyłku w domu za długo...mały tak wył, że zabrał go na spacer, bo oszaleć idzie
bożeeeee jak długo to będzie trwało??????????
jak dojdziesz do ladu u skladu, Mlody bedzie spac nakarmiony Twym cycem, strzel Wam fotke z Twoimi puszystymi umytymi lokami. Calusy!
bo nie zakumałam.
;-) nie zostawiaj mnie samej z moją oponką!!! we dwie to już raźniej, nie?;-)bo jak ja sama zostanę, to już nie będzie wesoło