reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Muma kupilas ten kask? dziala? bo odkad Ewa siada codziennie kilka razy zdarza jej sie gibnąć i ląduje na plecach waląc w podłoge głową. O dziwo płacze tylko jak naprawde mocno walnie, przeważnie twarzą, a tak to tylko popatrzy, zbiera sie i siada znowu;-) Tylko sie martwie czy ta jej głowa to wytrzyma:baffled:
Właśnie przywaliła z dosc duzym hukiem o deski...i zebrała sie i poczołgała dalej:-)

reklama
Muma weź się nie obraź...ale ja to śmięję jak czytam co babcia Ci opowiada:sorry2: wiem...wiem...nie ma się z czego śmiać...ale czasem te historie są takie odjazdowe:tak::-)
kok.o :sorry2:no ja się staram mu nie zalewać tych uszek:sorry2: zdażyło mi się parę razy, że coś mu tam się wlało...ale ogólnie staram się uważać..yyyy a to źle? powinnam zamaczać czy co???:confused::baffled:
zuzanka, kasica bawcie się dobrze!!! połamania obsaców życzę podczas hulanek i niedużego kaca po weselu!!!
aaa kok.o no to Ci mała pospała, ze hoho:-p mój już marudny, czyli pora będzie go pakować znowu do wyrka...ciekawa na jak długo teraz:confused: A co do upadków...jednak potwierdzają się moje słowa, że dziewczynki bardziej wytrzymałe! mój lekko się pacnie czymś, patrzy na mnie i beczy od razu...ale powoli go tego oduczam,bo kto to widział, żeby chłop tak się mazgaił;-)

katiuszka no ja też się śmieję , nic innego mi nie zostało;-):-) :sorry2:A chłopaki są mazgaje ,niestety , mam koleżankę przedszkolankę i to potwierdza też ;-)

A co kasku jeszcze to na górze, tam gdzie mam panele, wcale go nie zakładam. Boję się tylko tych strasznych kafli:baffled:

Ani@k, tere fere - odmeldować się !!

Ostatnia edycja:
I moja poszla spac...ciekawe na jak dlugo:baffled:

Uuuuu Kok.o to Ewa pobila rekord jakis pewnie ;-)

Kasica, Zuzanka milej zabawy na weselu!!!

Muma, oby jednak nie przeszlo z Olinka i tylko chwilowe to marudzenie bylo:-p A z tych jazd twojej babci to tez sie smieje. Co jak co, ale potrafi wymyslic fajna rzecz. Ty wez to spisuj;-)

Katiuszka tez sie staram Cristinie nie zalewac uszu:blink:

Ide cos zjesc i biore sie do jakiejs roboty. No moze i kawe mi sie uda wypic. Ktos chetny??

JJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:cool2: kawe w wielkim kubku se robie bo padam na pysk. Młodą w koncu uspiłam, pol godziny mi to zajeło, zobaczymy ile pospi.
Robie buraczkową, na raty, juz któras godzine:-D no nie da sie mi dzieć w kuchni skupić;-):-) za to dzis buraka pieczonego wciągała, zaraz tez zaczne te pulpety rybne robic...'
kasica , zuzka udanej zabawy dziewczyny!!!!!:tak::-)

uffff jeden glutek śpi:tak: Gattinka też:tak:a reszta bobuchów?
tere fere ja bym z chęcią kawkę strzeliła, ale już jedną rano piłam. Gdybym drugą wychyliła, to potem mam problemy z zaśnięciem, tak więc dzięki:-)
Muma dzwoniła tesciowa, że właśnie dostarczyli narożnik:tak::-) zamówilismy transport od nich (chociaż tam jest mojego eMa brat jeden, drugi...ojciec...ale wiesz jak to jest...) cały koszt transportu z wniesieniem na parter wyszedł 90 zł...chyba nie tak dużo...zreszta i tak nie mieliśmy wyjścia:baffled:

reklama
Do góry