reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

ohhhhoooo...nooo czytania na pięć dni conajmniej:szok::eek:
tere fere usprawiedliwiona, bo ma chrzciny...
Ale reszta....???? aaa no i dziewczyny po weselech też mają usprawiedliwione:tak:ale reszta kobitek meldować mi się i to już!!!;-):-)
U nas niedziela mija leniwie...pogoda brzydka, siedzimy w domku, wyszliśmy tylko na zakupy, bo w lodówce światło:-p Młody nawet grzeczny...wiadomo...eM w domu, to ten spokojny:cool: pewnie od jutra znowu pokaże różki;-)
No nic..nie ma nikogo...co tak będę sama tu siedzieć:shocked2:

reklama
cześć Dziewczynki Kochane,
wpadam zameldować, że u nas leci, jakoś
eM po operacji oczu, więc jakbym w domu trójkę dzieci miała. Cud chory (temp. 39):crazy:, Mała fatalnie ząbkowanie przechodzi - codziennie mam 6pobudek w nocy (jak się obudzi 2 razy to noc zaliczam do udanych, ale to się zdarza nigdy). poza tym praca, praca i czasu brak na wszystko. nie narzekam jednak, bo dzieciaki cudne, więc więcej mi do szczęścia nie trzeba (no może doby coby miała ze 40h)

Aleksis - Kochana! wierzę, że w końcu się uda!

Ania - powtórzę się za mamuśkami - przystawiaj ciągle, w końcu załapie (w końcu to chłop, cyca nie weźmie?;-))

Muma - Olek w kasku wymiata! powiedz jak tam przygotowania do biznesu? masz już coś konkret na myśli?

Aaronka - gdzie Wy teraz? góry? morze? jak przez Rudę pojedziecie to na obiad zapraszam

Katiuszka - jak Cię czytam to jakbym siebie słyszała przy Cudzie, więcej pytań niż odpowiedzi:-D przy drugim wyluzujesz:tak:

Caterina - fajnie, że znów jesteś

Zuza - Ciebie Babo podziwiam za to kucharzenie! nie chcesz u mnie czegoś pozaprawiać?:-D

Szyszka - jeszzcze raz gratulejszyn! pięknie wyglądałaś

Tere - mam nadzieję, że Timowi wysypka zlazła, a chrzciny udane

ściskam Was wszystkie, za staraczki kciuki nieustanne

Hej Dziewczęta :-)

Ja na chwilkę z końcem weekendu,
U nas wszystko OK, trochę smutno, ze taka jesień ale dziś w TVNie mówili, że ma być bardzo ładnie jeszcze do końca września ! I tego się trzymajmy :tak:

No alex dobrze, że żyjesz - uściskaj zdechlaczka i Misiową Pysię :tak:Ale fajnie jej w tym sweterku:tak: I odpoczywaj trochę bo się zaharujesz ;-)

Czekam z niecierpliwością na fotorelacje z wesel i chrzcin,

Mam nadzieję, że wszystkie ładnie odpoczęły i jutro rano się tu pięknie odmeldują :tak:
Miłego wieczoru, do jutra !:-)

eloooo:-)
ja po bieganiu, dziś 7 km zaliczone, pogoda do biegania suuuper, no ale to tylko do biegania..deszczyk lekko siąpił prawie cały dzień, ale nie jest zimno na szczęście ... jeszcze
alex oooo zyyjesz!:-) chociaż przy niedzieli znalazłaś chwilke żeby w necie posiedzieć;-):-) ja mam ostatnio podobnie jak Ty z nocnymi pobudkami, 2x pobudka/nocto marzenie...heh,, a teraz Młoda zaczęła slinic się masakrycznie i więcej jęczy i marudzi...pewnie znów 2-3 tyg masakry mnie czekają:eek:

ja sobie teraz karmi popijam, szynszyl (już sie ma lepiej) łazi po mnie i ogólnie relaks do nastepnego karmienia (za 1,5h);-):-)

Ahoj kobitki:-) Kawusia poranna sie witam z pobieralni:tak:

Wczorajszy dzien mina nam na spaniu i dogorywaniu poweselu :-p
Nawt M obiad mi do łóżka zapodał :-p
Fajnie było: potańcowałam i pojadłam wreszcie ;-) Bo na ostatnim weselu to nawet krokieta z barszczem nie dali:-p:laugh2:
Jak bedę miałóa zdjęcia to zapopdam na fb.

Pozdrowienia z szarego i jesiennego wschodu:baffled:

Hej :-)

Ale cisza:crazy:
No ja wiem, że pada ale żeby tak spać do południa ???:szok::-D

Tak myślałam, że wczoraj to rozumiem, po weselach i w ogóle weekend ale żeby dziś ???:cool:

My kawkę kończymy i bawimy się na podłodze;-)

Julka poszła do szkoły, po wyjeździe megazadowolona , poznali się trochę (min grali w butelkę hmmm:eek::-)),
Klasa się fajnie zapowiada i Pan też - aaa widziałam go przy odbiorze Julki - niezłe ciacho hihihi;-)

Chyba teraz ucycam i uśpię Olcia i zaraz wracam i mam nadzieję, że nie będę sama:tak:

eloooo:-)
nooo my na nogach juz od 7, kawke drugą zaraz zrobie sobie bo Mloda własnie zasneła (czyli mam jakies 15 min dla siebie;-):-)) . A potem zabieram sie za placki z cukinii (ciekawe czy Młoda doceni obiadek;-):-))
Muma hyhyhy w butelke powiadasz.... jak ja grałam w butelke za czasów nastoletnich, pod mostem, to nas pewna staruszka spacerująca po wałach zaczeła opier..., ze nieobyczajnei sie zachowujemy, gówniarze itd itp... :-D:-D:-D
caterina no to czekamy na fotorelacje.... kurcze wy wszystkie takie stuningowane, ze w koncu moze i ja sie zmobilizuje i zrobie cos z sobą... jak człowiek wiekszosc czasu w domu spędza to jakoś sie nie chce..:eek:

aaa Muma to jest szansa, ze dzieciaki z w-fu nie beda zwolniały sie,nie? z ciachem to mozna cwiczyć,. choćby i w noge grać:-D laski moze nie beda bały sie,ze złamią paznokieć czy tusz im sie rozmaże..;-)

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny

ja się witam i zdrówko pytam:tak:

alex_ oby Cud wyzdrowiał ,Twoja Misia jest boska a Ty kochana zwolnij bo i sił w końcu zabraknie :******
kok.o no bieganie w taką pogodę :szok::szok::szok: podziwiam
mama ja to Was widzę jaką fajną ciepłą rodzinę z obrazka aż zazdraszczam klimatu w domu Julce :tak:pozytywnie oczywiście ;-)

my po weselu rozczarowani na maksa ,niby pojedliśmy,cosik wypiliśmy ale nędznie było z towarzystwem :confused2:dobrze ,że mieliśmy siebie obok :laugh2::laugh2::laugh2:

już jestem!!:)HEJJ!13 września w piatek o godzinie 23.50 na świat przyszła MARTYNKA-moja siostrzenica!!!:tak:ważyła w chwili porodu3590 kg,a 55 cm>długa.Jest PIEKNAAA!!!!!!!!!!!!Zaraz do szpitala jedziemy do Nich:)
wesele było zajefajne!!!!!!!!!!!!!..napisze więcej potem...

reklama
helol, ja tez sie witam w miedzygotowaniu wody na paste ;-)
mloda jest ostatanio absorbujaca to i czasu mniej na bb

Kok.o ty zapodaj na kolko jakies przepisy dla glutkow, nawet w nowym temacie, to sie zawsze przyda. No oczywiscie inni tez sa proszeni o udostepniania przepisow:tak: Bo ja to najprostrze papy robie:-(

Muma w butelke?? ooo ludzie! niezle sie zapowiada :-p

Yyyyy co ja to mialam...ide zjesc cos. U nas gites pogoda :-)

Aaaa Zuzanka no najgorzej jak towarzystwo doopiane :eek:

Kasica gratuluje!!

Do góry