reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ahoj kobitki:-) Witam sie ja kolejnego dnia z pobieralni:tak:

Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-**
Zobaczysz tym razem znajdzie sie żołnierzyk na białym koniu który dopadnie jajo :tak:
A w nocy se z eMem odbijesz i poprawisz :-p Albo jak wrócisz z IUI :-p

Muma ty to masz dobrze z tym wyrkowym centrum :tak:

Mnie też burgery się podobają i nie wiem czy sobie takich nie zrobię.

Pozdrawiam z Krainy deszczowców:eek: Ja to chyba depresji wodnej dostanę :confused2:

reklama
caterina - Ty też miałaś nam fotki wstawić, juz tak dawno Cię nie widziałyśmy :tak: Znowu pada u Ciebie ?? U mnie prawie słońce ale zimno..

Gatto , kok.o
jeszcze śpicie ???:szok::-)

Aaa nie napisałam o zebraniu. Mój eM jest raczej krytyczny ale wrócił z bardzo pozytywną opinią o panu Tomaszu, który ma pierwsze wychowawstwo i 27 lat :-) Stwierdził, że wydaje się ogarnięty i konkretny i o to chodzi. Pan zadowolony z klasy po wycieczce, pani psycholog też stwierdziła, że nie ma żadnych jednostek specjalnych w klasie i poprawnie się integrują no i cool. Aaa i pogada z księdzem, że jak tak dalej pójdzie to nie będzie miał kogo nauczać;-) Następne zebranie w grudniu, no ja już wtedy muszę iść:-D

Ani@k - :-)czas się odmeldować !!! I to ze zdjęciami Patrysia !!:-)

Ostatnia edycja:
hej!!!
Muma,no niestety nic z przytulanek,bo mamy inne zmiany:-(bbbbuuuuuuu!!!!!!!!...cóż,za 3 mc.przygotowania do iui będą.....jakos tak się nastawiam na to,sama nie wiem czemu..?!
Aleksis&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&,oby tym razem się udało!!!!!!!!!!!!musi no,musi!!!!!:tak:
Dziś rano do siostry pojechaliśmy,Martynka jest przecudowna!!włosów na full,cała główka czarnych włosków,papuśna jest,że hej:)piękna,piękna,piękna!!!Moja starsza siostrzenica jest bardzo dumną ,starszą siostrą:)...ale strasznie je kocham!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:
U nas dziś pochmurno,wieje strasznie na dworze,az z domu wychodzić się nie chce:sorry:

Aleksis kochana,wierzymy ze się uda się :tak: Ja tam trzymam kciuki choć pierwszy dzień w jobie:-D

Kasica za Ciebie tez trzymam kciukasy, bedzie dobrze, wszystko w swoim czasie!
Muma mam 2 butelki gratisy, wiec więcej nie kupuje.
Nam tez się to foto strasznie podoba, nie wiem czy nie wywołam takiego podłużnego i w ramę na przedpokój :-D
Mój mąż to tez fetyszysta:-D:-D:-D

Kominek boska sprawa, choć nie mamy, ale moze kiedyś. Nie kusi synka otwieranie, zaglądanie?
Zuzu a Ty gdzie się podziewasz?

zuza - właśnie , gdzie Ty ?? Co tam pichcisz dzisiaj ?:-)

Szyszka - oczywiście, że pilnuję Olka ale to zdjęcie na fb było tuż po rozpaleniu, teraz w pobliżu już jest tak gorąco , że tam nawet nie podchodzi;-)

Dzieciuch śpi, a że ja wyspana, to wpadłam jeszcze na bb i fb...bożeee same skróty:-p farbowanie odrostów narazie odsuwam na czas bliżej nieokreślony:eek:
eee no nie!!!! ten już gada w łóżeczku!!!!:szok: 5 min spał???? idę zerknąć co on tam robi:cool:
cdn...

kasica -ale to jak macie różne zmiany to W OGÓLE się nie widujecie w ciągu doby ??? Przecież można też w dzień i rozgrzać się przy tym można :tak:
Mój gin żartował żeby przy staraniach nie zapominać o bzykaniu, on jest taki bezpośredni, ale powiedział mi , że wiele par chce mieć dziecko a zapominają o najważniejszym.
Jesteś super laską, spraw sobie jakąś nową ekstra bieliznę i weź dopadnij A parę razy jak się będziecie mijać między zmianami. Co Ty na to ???:-)

reklama
Do góry