Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zaraz zajrze co ona tam wyprawia, ale spac to chyba nie ma zamiaru

wystarczy przeciez jeden cykl;-):-)
...ale panicznie się boję......na prawdę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mały wstał o 6 rano
no myślałam, że skonam...pobawił się chwilę i zaczął marudzić,więc trza było wstać. Zjadł kaszkę przed 8 i poszedł spać. Myślałam, że pośpi, żeby nadrobić tą poranną pobudkę, miałam się tez kimnąć, ale ledwo się ogarnęłam a on już gotowy
no i tyle pospałam. Teraz już zaczyna ględzić...normalnie o tej porze spał, ale teraz to już mu się wszystko poprzestawiało
olać ją!!! a kiedy na tą Turcję uderzasz?
stąd to zwracanie uwagi na te nieszczęsne milimetry

U nas chrzciny super. Jedzonko pyszne! W kościele też grzecznie. Goście wszyscy przyszli. Ogólnie zaliczam do udanych imprez te chrzciny. Pomijając, że zadzwoniła jedna ciotka i powiedziała, że mogłoby być trochę więcej jedzenia i że w tej sukience w cale tak szczupło nie wyglądałam. Kur...wa a tak się starałam i schudłam 3 kg. Wiem, że nie jestem Naomi Cambell, ale bez przesady. Urodziłam dziecko pół roku temu. A sama wygląda od zawsze jak ba,baryła. Fak.Tak dobrze się czułam w tej kiecce, a musiała mi popsuć humor.
Reszta była Ok.
Powoli myślę o Turcji, ale jakoś nie mogę się zebrać na jakieś pakowanie.
japitole! olej babe bo normalna to ona nie jest, typowe polactwo co to tylko potrafi skrytykowac i marudzić

jak Ty ze wszystkim sie wyrabiasz???? SZACUN kobieto !
Nie wiem czy się jasno wyraziłam i nie chcę powiedzieć , że moja teściowa jest głupia ale ona czasem też coś palnie, że jakbym jej nie znała to pomyślałabym , że chce mi zrobić przykrość. Ale tak nie jest - tylko tak sobie gada kobita