reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kochane ja tylko na momencik, melduję, że żyję i wszystko w porządku z maluszkiem i ze mną, ale zachciało mi się przesadzania kwiatów, sprzątania na balkonie i narobiłam takiegooooo syfu, że...właśnie lecę odkurzać, a potem z psem, bo już męczy mnie o spacer...:wściekła/y: Wieczorkiem postaram się wkleić zdjęcia (choć jeszcze nie umiem:baffled:, ale może się uda). Tym czasem całuję i pozdrawiam Was gorąco kobietki:-)
Carioca przyznam, że napędziłaś mi stracha, codziennie czekałam na jakieś wieści od Ciebie tym bardziej się cieszę, że wszystko już powoli wraca do normy i rokowania są bardzo obiecujące:tak: Pogłaskaj ode mnie swojego maluszka w brzuszku i koniecznie teraz sam odpoczynek i laba:-) a jak poczujesz się lepiej to zapraszam na jakieś pyszne jedzonko i deserek o ile dasz się wyciągnąć:confused: Oczywiście jak już zupełnie wszystko wróci do normy i będziesz czuła się na siłach. Tym czasem przesyłam Ci całe mnóstwo pozytywnej energii i dużo ciepłych uścisków:-) Dużo zdrówka kochana:tak:

No dobra lecę dalej do sprzątania...

reklama
Ja tylko sie witam z Wami i czolgam sie do kuchni...

Anusieńka, Ewo ja tez zdjatek Alka nie widzialam ale pewnie to gdzies na ukrytym watku albo cosik takiego - o czyms takim czytalam na watku glownym...

Witam, w czwartek mam kolejne usg i zapadnie decyzja czy wreszie wyjde. Zwlaszcza ze znowu wogole nie moge zlazic z wyrka i znowu basen :-/////////
Maraniko - fajny pomysl :) z przyjemnoscia, choc pewnie zanim bede "na chodzie" to zapewne skonczy sie wiosna.
Sensi- przeczytalam o Twoim Tacie, bardzo przykro mi przykro z tego powodu, ale mam nadzieje ze szybko wydobrzeje i to juz na dobre.
Alek - gdzie te Twoje zdjecia?
anusienko - wcale z lekami nie przesadzaja, bo zagrozona ciaze leczy sie glownie lezeniem.
Ewuniu, Najczko, Antilko i wszystkie pozostale 30tki - buziaki!

Carioca, trzymaj sie tam!! wyobrazam sobie ze to nic przyjemnego byc tak przykutym do lozka i zaleznym od innych, ale wytrzymasz dla malenstwa :tak:mam nadzieje, ze lada dzien cie wypuszcza!!! czekamy tu na was!! ściskam mocno!!
Najka, czekamy na relecje z wizyty!
Anus, wstretna torbiel, a niech ja!!! niech sie szybko wchlonie !! buziaki

Carioca trzymaj się:-) Zaciskam kciuki za czwartkowe USG:tak:
Najko ciekawe, co Ci pani gin powiedziała mam nadzieję ,że same dobre rzeczy:tak:

Myślę, że Aluś wkleiła zdjęcia tylko na chwilkę.Ja je widziałam u nas w wątku:-)

Witajcie! Ja z dobrymi wieściami!Torbiel sie wchłonęła! Tak sie cieszę! Bo już czarne wizje miałam i na laparoskopię się wybierałam!
Anusieńko mam nadzieję, ze u Ciebie też sie wchłonie już wtym cyklu i nie będzie się pojawiać! I u ciebie niedługo musi być dobrze!:tak:

Niestety przyplątał mi się jakiś lekki stan zapalny, ale na to tylko jedną tabletkę mam dziś wziąć i powinno być dobre. Swoją drogą to mam tendencję do tych stanów zapalnych.:baffled: A poza tym pani dr powiedziała, że jestem juz prawdopodobnie niedługo po owu!:confused:Wcześnie. A zaleciła mi brać castagnus, bo widziała, ze bardzo ładnie zareagowałam na niego jak brałam wtedy 18 dni , więc od 1 d.c mam brać przez 3 cykle, chyba, zeby dzidziuś sie pojawił, wtedy odstawić. Powinien pomóc na za duzą prolaktynę (bo nie jest bardzo duża, tylko trochę podwyższona), unormowac faze lutealną i na to okropne napiecie przedmiesiaczkowe. Plamienia prawdopodobnie okołoowulacyjne. Jakby co za 2 miesiące na kontrolę.
Tak się cieszę!
Carioca trzymaj się, mam nadzieję, ze lada dzień będziesz w domku!
Kajda Antilka Maraniko Ewo Novaczka Wagnies Vonko Sensi i inne trzydziesteczki ciepłe pozdrowionka! Idę coś zjeść, bo strasznie głodna jestem!

Najko, bardzo sie ciesze z tych dobrych wiesci, przed wszystkim z tego, ze torbiel sie wchlonela:tak::-)stan zapalny wyleczysz, zreszta to nic powaznego:) no a skoro owu tuz tuz, wykorzystuj męzulka:tak:
buziole dla ciebie i calej reszty:-D

Kajda :-) ginka mówiła, ze już prawdopodobnie po owu. Ale przytulanko było, może w dobrym czasie? To teraz ja na Twoje czwartkowe wieści będę czekać! Dobrej nocki Wszystkim!:tak:

witajcie wieczorkiem:-)
Kobitki zdjęcia były tutaj, ale już je wykasowałam:-( jakoś nie ufam internetowi za bardzo jeżeli chodzi o zamieszczanie swoich zdjęć:baffled: ale może wrzucę jeszcze, jak chcecie obejrzeć?;-)
Najeczko cieszę się, że po wizycie u gina ok:-) no i trzymam kciuki za dalszy rozwój wypadków..:tak:
Anusia kiedy wybierasz się do W-wy?:-)
Carioca wypoczywaj sobie:-) a my jesteśmy z Tobą, tzn. z Wami:tak:
Antilko to ja czekam na wierszyk..:tak: :-D
Vonko, Kajduś, Maraniko,Sensi, Wagnies, Ewuś :-)

ja dziś też byłam u gina, przede mną kolejny cykl z clo..mam nadzieję, że tym razem owocny;-)
miłej nocki:-)

reklama
Witam ranną porą:-)
Novaczko ucałowania dla córeczki z okazji pierwszych urodzinek:-)
Najko super,że torbiel się wchłonęła:tak: Widzisz niepotrzebnie się martwiłaś. Trzymam kciuki aby przytulanko okołoowulacyjne przyniosło efekty
Aluś dzisiaj będę pracować nad wierszykiem:cool2:
Maraniko cieszę się, że już jesteście po wizycie i dzidziolek zdrowiutki:tak:
Ja wczoraj też zrobiłam totalny bałagan na balkonie:baffled:
Miłego dzionka życzę:happy:

Do góry