reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Vonko wierze ze wszystko sie uda i zagosci u Ciebie fasolka!!! A teraz odpoczywaj sobie.

Antila i jak wyniki... bardzo mocno trzymam kciuki ze wszystko bedzie dobrze!!! Odezwij sie kochana

pozdrawiam wszyskie trzydziesteczki:-)

reklama
moniolek, witaj:-) co u Ciebie, moja droga??
vonko, anus, trzymam kciuki za wasze jutrzejsze usg!:tak:
Antilko, buziole

i pozdrowienia dla calej reszty
ja tez cos dzisiaj nie w nastroju na pisanie... @ sie zbliza, robie sie wredna i nieznosna dla otoczenia.....:wściekła/y::dry:

Kajduś przede wszystkim dużo zmian :tak: - praca - mój małż chciałby, abym pomogła mu w firmie, ale ja wolę pracę na "swoim" tzn. etatowym rozrachunku i szukam. @ dziwna, zrostowa niestety, nawet po ustrogestanie (progesyeron) więc za 5 m-cy mnie czeka Hsg - taki mam niepisany układ z ginem ;-) a potem inseminacja.

Aluś - pęcherzysko uhodowałaś, w sam raz dla 9 miesięcznej abstynencji @ :tak:

Wynik hcg< 1:-) :-) :-) Jestem strasznie szczęśliwa mam powtórzyć badanie za miesiąc, ale nic nie wskazuje na to aby miało być nie tak. Czuję, że uszło ze mnie całe powietrze:baffled: Mam nadzieję, że limit niemiłych niespodzianek już mam wyczerpany.Moja doktor też się strasznie ucieszyła i powiedziała mi, że wczoraj dzwoniła do tego swojego onkologa aby się skonsultować. Naprawdę kochana kobieta:tak: Powiedziała mi abym przez miesiąc tak na wszelki wypadek nie brała kwasu foliowego ( wpływa na wzrost komórek tych złych również). A potem witaminki i starania w wakacje.
Kochane bardzo Wam dziekuję za wsparcie nawet nie wiecie jakie to było dla mnie ważne:-)
Tulę Was wszystkie i każdą z osobna baaaaaaaardzo mocno:happy:
Przepraszam, że tylko o sobie obiecuję jutro nadrobić i odpisać

Antilka, hurrrra! Bardzo się cieszę, że wszystko w porządeczku. To teraz dbaj o siebie i od wakacji do roboty!

Antilko, ciesze sie ogromnie!!! hurra, hurra!!:-D:tak:
uff, jaka ulga:tak:teraz odpocznij, zrelaksuj sie, prob cos przyjemnego, zeby stresior zupelnie zszedl:tak: sciskam mocno!

Antilko. SUUUUUUUPEEEEEEEER!:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Vonka, trzymaj się mocno i nie daj się pigułom- na jedno pomagają na drugie szkodzą brrrr.:baffled:

Pozdrawiam Was wszystkie. Dziś na mmomencik i idę do łóżeczka. Martynia śpi, a ja dziś miałam jakieś zawroty głowy. :eek: :hmm: :errr: Pora odpocząć.
Pozdrawiam.

witajcie wieczorkiem:-)
Antilko Kochana!! nawet nie wiesz, jak się cieszę!!wiedziałam, że musi być dobrze:tak: ściskam Cię mocno, odpoczywaj sobie Słonko:-)
Moniś!!!!!!!!!! nareszcie jesteś!!!!!!!:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
ano uhodowałam takie ,,coś'':-D ciekawe, czy coś z tego wyrośnie??:-D :szok: ależ się cieszę, że Cię tu widzę!!:tak: ogromna buźka:-)
Anusia czy to znaczy, że wizytę masz w W-wie????:-) no Kochana..jak Ty tu bywasz, to koniecznie kawka się prosi:tak: i czekam na info powizytowe oczywiście:tak:
Vonko trzymaj się dzielnie! no te leki nie są niestety przyjazne dla nas..:no: daj koniecznie znać jutro po wizycie:tak:
Kajduś jak to @..??:confused: :-(
Najeczko hop..hop!!?:-)
Wagnies treningujesz nieco??;-) :-D
Ewuś a co u Ciebie?:-)

buźka dla Wszystkich:-)

reklama
Oluś no musi być "to" wierzę mocno! Buziaki kochaniutka ;-)

Taka indywidualna refleksja - się nam wątek rozrósł superowo :-) :-) :-) :-)

Siostra ja chyba nie wydolę te 5 miechów :wściekła/y:

Do góry