witam....
my dzis wybieramy sie do Joe rodzicow,jak co roku zreszta i niestety ja mam taka sama ochote,jak co roku zreszta,zeby tam isc,ale nie wypada mi nie isc....
Carioca- wozek,ktory wstawilas bardzo przypomina Bugaboo :-)... jesli chodzi o kubelkowe siedziska,to nie mam z nimi zadnego doswiadczenia ... koniecznie sprawdz jak wysokie jest siedzisko,bo one czesto bywaja krotkie i juz roczniaki maja problem ze zmieszczeniem sie...
Sensi-Kubus nieodzownie przystojniak :-)
Kajdus-fasolka sliczna :-)
Najeczko-na pewno szpital wyremontuja na czas

:-)... a jesli chodzi o cc czy pn to jak dla mnie nie ma absolutnie zadnej roznicy,bo te kilka chwil w ktorych dziecko przychodzi na swiat szybko mijaja i potem mamy cale zycie aby sie nim nacieszyc i najwazniejsze jest aby bylo zdrowe i bezpieczne... pozniej nikt go sie nie bedzie pytal jak sie urodzil przeciez :-) bedzie dobrze :-)
Monik-jak najbardziej zrobil nam sie wysyp i pewnie bedzie kontynuowal w 2008

Majeczko-wszystko bedzie dobrze :-) nie mysl co bylo tylko co bedzie za te kilka miesiecy,a bedziesz tulila zdrowiutka mala istotke

:-)
Antila,Wagnies,Vonka,Novaczka i cala reszta 30-tek-buziak :-)
Moje kochane,
wszystkiego najlepszego w nowym roku ,aby przyniosl nam same piekne i szczesliwe chwile oraz spelnienie tych bardziej lub mniej skrytych marzen i abysmy wszystkie mogly pod koniec roku chwalic sie zdjeciami naszych malenstw!!