Witajcie :-)
Dzisiaj o 17 wraca nareszcie mój mąż
Właśnie mi napisał, że polazł na zakupy po prezent dla Malucha :-) Ciekawa jestem, co też mu zakupi?
U nas dzisiaj też słonecznie, ale bardzo zimno!
Vinniki naprawdę nie stresuj się chwilowym brakiem ruchów, mój Maluch do tej pory raz jest bardzo aktywny, a raz tylko coś tam delikatnie puknie i cały dzień potrafi przesiedzieć cicho. A zobaczysz, że za 2-3 tyg. i Ty konkretniej już poczujesz swojego Skarba
A sweterek jest super! Ma gruby golf i fajnie tyłek zakrywa
właśnie o taki mi chodziło 
Onna jak po wizycie? Napisz proszę..A ja wczoraj w końcu kupiłam drążki do szafy, bo tylko tego nam brakowało, a nie było ich w ikei ze 3 tyg., no ale już są, mąż wróci, to zamontuje ;-)
Kajduś oj biedaku się przeziębiłaś :-( Uważaj na siebie, wygrzej się porządnie! No ja nie zamierzam dużo kupować tych ubranek na 56, większość mam na 62 :-)
Esch jakby to nie był prawie listopad, to ja bym się do Krakowa wybrała ;-) A teraz to trochę za zimno, szybko ciemno i mój brzuch coraz większy..
Antilko e no jeszcze zdążysz do fryzjera
Ja mam na 6 tyg. spokój :-)
TO-LA jak po USG??
ekki 12 dni to już coś powinno wyjść ;-) Trzymam kciuki :-)
My jutro wyjeżdżamy na grób mojego Taty..Szczególnie smutne to święto w tym roku :-
-
-(
Dzisiaj o 17 wraca nareszcie mój mąż
Właśnie mi napisał, że polazł na zakupy po prezent dla Malucha :-) Ciekawa jestem, co też mu zakupi?
U nas dzisiaj też słonecznie, ale bardzo zimno!Vinniki naprawdę nie stresuj się chwilowym brakiem ruchów, mój Maluch do tej pory raz jest bardzo aktywny, a raz tylko coś tam delikatnie puknie i cały dzień potrafi przesiedzieć cicho. A zobaczysz, że za 2-3 tyg. i Ty konkretniej już poczujesz swojego Skarba
A sweterek jest super! Ma gruby golf i fajnie tyłek zakrywa
właśnie o taki mi chodziło 
Onna jak po wizycie? Napisz proszę..A ja wczoraj w końcu kupiłam drążki do szafy, bo tylko tego nam brakowało, a nie było ich w ikei ze 3 tyg., no ale już są, mąż wróci, to zamontuje ;-)
Kajduś oj biedaku się przeziębiłaś :-( Uważaj na siebie, wygrzej się porządnie! No ja nie zamierzam dużo kupować tych ubranek na 56, większość mam na 62 :-)
Esch jakby to nie był prawie listopad, to ja bym się do Krakowa wybrała ;-) A teraz to trochę za zimno, szybko ciemno i mój brzuch coraz większy..

Antilko e no jeszcze zdążysz do fryzjera
Ja mam na 6 tyg. spokój :-)TO-LA jak po USG??
ekki 12 dni to już coś powinno wyjść ;-) Trzymam kciuki :-)
My jutro wyjeżdżamy na grób mojego Taty..Szczególnie smutne to święto w tym roku :-
Trudno, do @ jeszcze 4-6 dni. Jednak nie to jest istotne ale to co się dzieje w moim organiźmie - mdłości od 2 dni, dzisiaj dodatkowo zawroty głowy, już 3 razy złapałam się na sprawdzaniu czy aby @ nie przybyła, bo czuje jakby miała zacząć się za min. Dziwna duża ilość śluzu (grzybów, bakterii nie mam, nadrzerka wyleczona) biały. Ból podbrzusza (delikatne ale upirdliwe
), najpierw kilka dni po owulce kłucie jajników. Wszystko mnie drażni, sutki dziwne tzn. drażliwe. Do kolekcji dopisuje ból żołądka. Ale jest też hit - jestem alergikiem - ponieważ ze wzgledu na starania nie mogłam stosować maści i leków wyhodowałam sobie piękne czerwone liszaje - wstaje rano a tu wszyyyyyyyystko blade
i nie swędzi..........jakieś czary!!!