reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
ja wczoraj wyczytałam chyba tutaj pisałyscie z tym testem owu,a ze ciazowego nie miałam to zrobiłam i nic nie wyszło,jedna i to słaba kreska, w dniu@ tez test ciazowy zrobiła dopiero dzisiaj na 3 dzień po spodziewanej@ wyszło
dziewczyny moze mnie nie zrozumiecie ale nie chce sie nakrecac,co bedzie to bedzie to moja 4 ciaza wiec chyba rozumiecie,poki co mam duphaston i specjalne witaminy

Olu, ja Cię doskonale rozumiem, podejrzewam, że jak mi się uda, to też już inaczej będę reagować, tak spokojniej i wyczekująco, jak będzie dalej.... Niestety, jest to obciążenie... Ale i tak bardzo się ucieszyłam z Twojego posta, bo pojawiła się nadzieja :) Umówmy się, że nie będę dopytywać, tylko czekać na pomyślne wieści :)

Eschenbach, rozumiem. To niech szybko przyłazi i potem długo nie siedzi!

Suri, i chyba coś umiarkowanie exotico zaplanujemy....bo nie uśmiecha mi się urlop w strugach deszczu i zimnicy. Poczekam do zmiany antybiotyku i podejmiemy jakąs decyzję. Po prostu obawiam się trochę alergii i innych niemyłych objawów z dala od domu....

Ostatnia edycja:
Alisa no ja teoretycznie dzis powinnam dostac @ i dzis zrobilam rano test. Ani @ ani dwoch kresek :-(

Olu to bedziemy dmuchac i to mocno zeby fasolka sie utrzymala!!!!

reklama
Do góry