reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ja też Was witam, zaraz idę się okąpać i spanie, ale mi sie marzy początek długiego weekendu ;)

Lapisku my powinnyśmy wszystkie przykład z Ciebie brać - popatrzcie dziewczyny ja myślę, że już następny to będzie strzał w dziesiątkę. Proszę jak się nasz Lapisek wyluzował i od razu wyregulował się cykl - duża buźka :)

Anuś lecę poczytać i odpiszę.

Alek marzenia rzecz dozwolona :) i pamietaj, że życzyłyśmy Ci ich spełnienia więc nie wywijaj tutaj numerów i ładnie do samolotu z dzidziolkiem w brzuszku wkrocz :)

Nawet nie wiecie jak się cieszę, że mam wolne, jutro sobie odeśpie ten tydzień. A jeszcze jedno zakupiłam nową porcję Fitów śródziemnomorskich więc mimo, że nie znoszę na przekór mojemu organizmowi będę piła ;D a co ;)

Lapisku
no, no superow zapowiada się twoj wypad w te cieple kraje ;D plany juz widze poczynione odpowiednie, prawidłowo :D zreszta na takim łozu jakie prezentowalas na tych zdjęcich - to nie ma się co dziwić ;D no i masz superowy taki wakacyjny suwaczek. Swietnie!!! Na pewno przywieziecie stamtąd jakąś tunezyjską fasolkę :D
I te podziwiam za Twoje wyluzowanie!!! Myslama, ze tak sie nie da, ale jak widac- jestes tego super przykałdem. i tak trzymać

moniolek
słodkiego leniuchowania i wypoczywanka

i wam wszystkim udanego weekendziku :-* :-* :-*

Lapisku już Ci czytam póki mi piwo do głowy nie uderzyło. Fit środziemnomorski 8 warzyw brokuły, cebula, karczoch, marchew, papryka, pietruszka, pomidor, seler - no dla mnie bomba  ;)

No o najważniejszym zapomniałam.  Wczoraj kupiłam sobie spodnie dzinsowe takie 7/8 i uwaga rozmiar 36 - od roku nosze 38 - no i jak nie wierzyć w magiczne działanie soczku  ;)

Kajdus udanego wypoczynku.  U nas też zapowiadali nieciekawą pogodę, ale najważniejsze że urlop i nie trzeba pracować może padać  ;)

no no, moniolku, gratuluję!! ja na razie wchodzę w 40 ;D ;D ;D a chcialabym do 38 powrócić.
a przepraszam, Ty też na dietce?? Hmmm, fit środziemnomorski powiadasz.... a da się to w ogóle wypić.... chyba spróbuje i zakupię... Ja jak na arzie stosuję dietke mż - czyli jak wiecie mniej żreć :D :D i faktycznie troszke mniej jem
no i po tym jak zakupilam te balsamy i ujedrniające rózniste takie, a i przyrząd do masażu jeszcze - stosuję już systematycznie od trzech dni, haha ;D ;D ;D mąz patrzy na mnie jak na opetaną, zwabioną w sidła reklam :D :D :D
ale jeszcze do jakiś ćwiczonek muszę się zmusić... :p

Kajduś Ty mi nie mów o reklamie. W sephorze kupiłam sobie błyszczyk z jakąś tam zawartością kalogenu na powiekszenie ust i nie pytaj mnie po jaką cholerę ::) użyłam raz, ale babka tak ładnie zachwalała ten produkt. Na szczęście ostatnio z kasą troszkę ciężko więc sama jestem zdziwiona samodyscypliną :)

Co do Fitów nie da się tego wypić ze smakiem, ale rzeczywiście jakoś lekko się po nich czuję więc wcinam systematycznie ;D

To ja też się przywitam :D Wstałam wcześniej, bo pasuje się wybrać na zakupy.. Muszę pochodzić za prezentem na komunię dla mojej chrześnicy ::) Jak ja lubię takie zakupy... ::)

reklama
Monis a ja właśnie wróciłam z zakupów żywieniowych - mam jutro gosci na obiedzie - zaplanowałam swoje zraziki tylko tym razem dam w środek pieczarki...a na 1 danie zwykły rosół - wołowo- indyczy ;D ;Dzakupiłam teścik -ale póki co lezy do jutra.

Do góry