reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Anuś my jutro na otwarcie grillowego sezonu, ale w taką pogodę ::) mam nadzieję, że przynajmniej ciepło będzie. Determinacja pełna - kolega dzwonił i potwierdza, że nawet choćby pod daszkiem będzie grill ;D

Dobrze, że jutro goście bo przynajmniej zajmiesz się przygotowywaniem i odciągnie Cię to troszkę od myślenia. Czekam z niecierpliwością na informacje :)

Ja dzisiaj serwuje spaghetti - same się robi to mam czas na kompie klikać. No i sprzątanie, ale tą przyjemność zostawiam na popołudnie ;)

reklama
Witajcie Laseczki ;D
no i mamy wreszcie długi weekend ;D nie wiecie tylko co się stało z pogodą ??? u mnie leje od rana.. :( a miałam iść na rower.. :( :( :( buuuuu..ale nic to! przynajmniej się wyspałam ;) wczoraj myślałam, że zejdę! no tak mnie głowa bolała, że rzygałam prawie :mad: dziś już lepiej :) ale teraz to widzę, że to chyba na tą pogodę wstrętną tak się czułam okropnie ::)
moniolek pisze:
Alek marzenia rzecz dozwolona :) i pamietaj, że życzyłyśmy Ci ich spełnienia więc nie wywijaj tutaj numerów i ładnie do samolotu z dzidziolkiem w brzuszku wkrocz :)
Moniolku niestety chyba raczej się nie zapowiada.. :( znowu straciłam nadzieję.. :mad:

Kurcze! powinnam się wziąć za obiad, ale tak mi się nie chce!! na szczęście zostało jeszcze trochę canelloni z wczoraj, to męża nakarmię chociaż ;D

do wieczorka Dziewczynki.. ;)

Dziewczynki ja wpadłam na chwilkę

Anuś Ty mi dzisiaj z suwaczkami szalejesz co wejdę to inny - podobał mi się też ten świecący. Nie smutaj się jutro już wszystko się wyjaśni i mam nadzieję, że na plus :). Ja jakoś też taka poddenerwowana w sumie nie wiem czym wchodzę na majówki sprawdzam czy może Lilith już urodziła.

Alek jeszcze kilka dni wiem, że czasem dopada złość i smutek a w zasadzie często dopada, ale musi się karta obrócić prawda? :)

Obejrzałam Nianie na Kryminalnych nie chciało mi się czekać, pada zimno, do d... taka pogoda.

dziś mi sie nudzi i próbuję różnych wariacji komputerowych - ten świecący był tylko przez chwilkę.............taka stronkę znalazłam gdzie są zestawione suwaczki...i się bawiłam hihi

spałam 1,5 godziny i taka się senna czuję- ta pogoda mnie dołuje maksymalnie. Zrobiłam już obiad na jutro.........tzn. podgotowałam.....

mąż w pracy -cały dzień sama i dlatego tak.
mam jakieś uderzenia gorąca- to pewnie progesteron- :( :( w sumie to nie wiadomo czy jutro sie wyjaśni-kiedyś miewałam cykle nawet 30 dniowe

Anusia głowa do góry! jutro będzie piękny dzień :) czekamy na wieści.. ;) trzymam kciuki mocno! ;D

Moniolek masz racje- do d..y taka pogoda.. :( może dlatego ten smutek jest większy.. :( no ale trzeba czekać..to jedyne, co mi zostało ;) jak się nie uda, to kupię kolejny test i znowu będe próbować ::)

oglądam kabarety na TVP2 :laugh: i juz  mi lepiej.. :D

A będziesz jutro testowała?  Wiesz jak miewałaś 30 dniowe to może nie wyjść może lepiej poczekaj, sama nie wiem - bo kolejny dzień stresu będzie Cię czekał, chociaż jutro goście więc nie powinnaś długo myśleć.  Może poczekaj do poniedziałku i ja będę od rana na kompie  ;D a tak to się nie będę mogła wyluzować na grillu  ;)

Mój mąż śpi i też mi się nudzi.  Nie dość, że się prawie nie widujemy to teraz śpi, ale przyniósł mi dzisiaj śliczne tulipanki raniutko wiec mu wybaczam zmęczenie  :)

alek pisze:
oglądam kabarety na TVP2 :laugh: i juz  mi lepiej.. :D

Alek to chyba się skuszę, bo potrzebuję jakiś bodźców do śmiechu nawet Niania mnie dzisiaj nie śmieszyła wogóle ::)

Ty nic się nie martw zobaczysz będzie dobrze :)

nawet nie ma co obejrzeć w tv- jakoś nie mam ochoty na kabarety- jeszcze mam jakąś wysypkę - no nie ale maruda ze mnie- musze sie wziąć w garść- to co sobotni wieczór przy drinku?
- zobacze jaka jutro bedzie temperaturka- ponieważ tendencja jest malejaca to jesli dalej bedize malejąca to wstrzymam sie z testem.

reklama
Do góry