reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Oj wiem, wiem, i jesień do tego jeszcze, ale my się nie damy !!! Kurczę, no już kto jak kto ale mam głęboką nadzieję, że teraz Ci się uda.
Może czekoladka ? Albo M ? Ewentualnie jakiś serial ?? ;-) Pozostałe laski już oglądają bo nikogo nie ma:-)

reklama
reszty jedna składowa melduje się, po popołudniowej drzemce i dawce miksu seriali i wiadomości. (I jak głosować, panie premierze? jak głosować? );-)
ech, mnie na chłodne wieczory czekolada czy tam ciasto pozostaje...
mam na razie zakaz eksploatacji mojego M, wiec pocieszam sie piwkiem ;-)

dzisiaj odebrałam wyniki hormonow tarczycy... ale nie odszukałam jeszcze interpretacji. Wiec zaczynam grzebac w necie :-D
pozdro :)

zuzanka to bliziutko, jak juz bedziemy z wózeczkami to się na pewno spotkamy :tak:
kok.o piwko dobra rzecz :-) a tarczycę trzeba sprawdzić :tak: miłego wieczorku

witam dziewczyny!!!
U mnie nic nowego, czekam,żeby @ sobie poszła...i zaraz do dzieła. Spróbujemy tym razem co drugi dzień, a nie codziennie, może to był błąd...no zobaczymy. A co Wy to za ziółka pijecie??? coś pamiętam, że chyba kasia.natka coś polecała...ale nie doczytałam. Napiszcie coś więcej Kochane, może i ja skorzystam, a co!!!!
kok.o, trzymam kciuki, żebyś miała tak jak moja znajoma, chwila moment i znowu była w ciąży!!! Trzeba myśleć pozytywnie...łatwo się mówi, ale nie mamy innego wyjścia.
To samo się tyczy zuzanki, tyle już przeszłaś, musi się udać!!! ściskam Cię i trzymam kciuki, aż mi dłonie zbielały:-)
brzózko, a Ty kiedy wznawaisz staranka??? @ już poszła???? jak tak, to oby już nie wróciła...przynajmniej z 9 miesięcy hihihi
A nasze mamusie coś się odzywały??? pewnie nadal są w euforii i latają po rodzinie z dobrą nowiną:-D
muma, no to jedziemy dalej...ciekawa która w tym miesiącu zafasolkuje??? możesz być pierwsza, potem brzózka, no i ja oczywiście za Wami!!!
Uciekam kobietki! do jutra!!!!

hej dziewczyny.
poczytalam o tych ziołach, ale nie mam pojecia gdzie ja moge kupic te zielsko;)
gdzie kupujecie?

katiuszka @ odchodzi pomalutku, ale na staranka to jeszcze za wczesnie;)
chcialam sie umowic do mojego lekarza ale okazalo sie ze dopiero na 20.X mi wizyte umowili..strasznie dlugo sie czeka do nich. No ale trudno, umowwilam sie i tyle.

reklama
Do góry