Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej kochane Brzózka dobrze będzie zobaczysz nie masz co się kochana zamartwiać ,bo zwariujesz ;-) Katiuszka79 oj trzymaj ,trzymaj przydadzą się ja mam dzisiaj 6dpt i jak na razie zero objawów oprócz uczucia wzdęcia ale to chyba od leków bardziej ......... Muma......a jak zrobimy zjazd mamusiek ;-)
Tak zrobimy prawdziwy zlot :-) Jak już się wszystkie doczekamy....a potem urodzimy, schudniemy i znów będziemy pięknymi laskami :-)
Halo laski ??!! Gdzie jesteście ?, fluidki się skończyły....;-)
udało mi się znalesc innego lekarza. z polecenia, podobno dobry specjalista. Juz z nim rozmawialam i jestsmy umowieni na czwartek przez telefon brzmial bardzo sensownie
hehe noo a jak ;-) chyba kobitki zajęte ja też zaraz jadę z moją siostrą do dentysty ,póżniej jeszcze na miasto i na 20 umówiłam się z przyjaciółką do kina na babski seans ;-) już dawno nie była więc mi się przyda jakiś relaks i chwila zapomnienia ;-)
no to Brzózka może i konkretny i fajny jakiś ;-) zobaczysz nie długo będziesz ciężąróweczką ;-)
Brzózka to super, niech wymyśli coś mądrego pan doktor :-) zuzanka relaksuj się , relaksuj, po tych 9 mcach to już nieprędko tak będzie &&&&&&&&&&& ;-)
witam
ja w tym miesiącu muszę odpuścić starania - mąż będzie w pracy 2 tygodnie i nie ma szans aby zdążył na moja owulację, za to na następny cykl to ja się zaopatrzę w te cudowne ziółka