Madziuja
Ludki Cudki :o)
Moniołku faktycznie trochę Ci na głowe pospadało!! Bedzie dobrze i dasz radę ze wszystkim bo Ty silna babka jesteś!
Widze ze jesteś dobrym człowiekiem...starasz sie o awans dla kogoś innego..a to przeciez jest takie żadkie wsród ludzi...masz buziaka :-* za to!!!
CV zawsze mozesz porozsyłać..na rozmowy chodzić...zawsze moze sie dowartościować przez to a moze i znaleźć lepsza prace!! Jeśli chodza słuchy że maja zlikwidować dział w Katowicach...no cóż napewno nie stanie się sie to z dnia na dzięń bo było by to bardzo trudne... a moze to tylko plotka?
Moniś nie łam się w sobie..nie wolno Ci!! I kochana tak bardzo pragniecie dziecka...nie wierzę ze szczerze powątpiewasz w to czy się o nie starać....jesteś tak blisko....
Trzymaj sie Mocarzu!!!
bo ja jakoś jej nie dostaję... zarabiam mniej niż ten co guzik naciska...
ale bynajmniej mogę se ponarzekać..i co lepsze wiele sie uczę!!!
Widze ze jesteś dobrym człowiekiem...starasz sie o awans dla kogoś innego..a to przeciez jest takie żadkie wsród ludzi...masz buziaka :-* za to!!!
CV zawsze mozesz porozsyłać..na rozmowy chodzić...zawsze moze sie dowartościować przez to a moze i znaleźć lepsza prace!! Jeśli chodza słuchy że maja zlikwidować dział w Katowicach...no cóż napewno nie stanie się sie to z dnia na dzięń bo było by to bardzo trudne... a moze to tylko plotka?
Moniś nie łam się w sobie..nie wolno Ci!! I kochana tak bardzo pragniecie dziecka...nie wierzę ze szczerze powątpiewasz w to czy się o nie starać....jesteś tak blisko....
Trzymaj sie Mocarzu!!!
ja Cie rozumiem doskonale...mam tak samo robię prawie wszystko co robi się w firmie produkcyjnej poza samą produkcją.... i nie raz rycze jak bóbr...a jak słysze o podwyższkach..to juz mnie szlag trafia..alek pisze:Kobitki..ja dziś zwątpiłam..okazało się, że mam- oprócz tego, co robię oczywiście- być jeszcze księgową, personalną i nie wiadomo kim..ma naprawdę dość!!!
bo ja jakoś jej nie dostaję... zarabiam mniej niż ten co guzik naciska...
ale bynajmniej mogę se ponarzekać..i co lepsze wiele sie uczę!!!