reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Lopop kiedy w jednym z moich cykli mierzyłam skrupulatnie temperaturę, miałam wszelkie objawy związane z nadchodzącą @. Wręcz na nią czekałam, bo chciałam zacząć sprawdzać kolejny cykl...i co? I okazało się że test pokazał II. Objawy przed małpowe nie zawsze muszą oznaczać ze ta cholera się pojawi!!!

Dziewczynki tak sobie myślę o Mambzika, Kasia.natka ma rację poczekajmy na nią jeszcze przez chwilę...pamiętam że jak zaszłam w ciążę też rzadko tu zaglądałam:zawstydzona/y: Ja miałam zalecone "leżenie plackiem" ona moze też jest "uziemiona"...:confused2:

reklama
lopop -ja w mojej ciąży też miałam taki ból jak przed @, ze 2 tygodnie i mam z tego Córcię :-) &&&&&&&&&&&&&&&
Ja to myślę, że mambzika pisze już na październikówkach...

Witam Was kochane :-) !
Ja po ciężkiej nieprzespanej nocy. Masakra, leżałam do 7 rano w łóżku i nie mogłam zasnąć. Oczy miałam jak 5 złotych i rozpierała mnie energia. Coś mi się wydaje, że starość nie radość i za chwilę jeszcze klimaksy dojdą. Kur..ca mną nadal strzela, ale to taka porządna, bez powodu i wszystko mi przeszkadza :cool2:. Ogłosiłam w domu stan nie odzywania się do mnie bez uzasadnionej przyczyny.
Mumcia, ja powinnam zatestować w sobotę rano - czyli u mnie koło 15.00 :-D. Więc się kochane nie stresujcie tylko wpadnijcie po obiadku! Powiedz mi kochana, to ty owu masz jutro z tych wszystkich obliczeń. Ja w pień nie rozumiem tych testów owulacyjnych. Znalazłam tylko, że w dzień owu szanse są zerowe i lepiej przed. Pytam bo nie rozumiem kiedy masz owu z testów i pęchola. Super, że trafiłaś na fajnego doktora :tak:. Dobry doktor to połowa sukcesu i do tego już Cię zaprogramowała na usg fasolki albo fasola :-).
Ani@k, witaj w klubie! U mnie na kur..cę nie ma rady jak przyszła to musi się wyszaleć i tyle. Żaden trening nie pomorze. Ja dziś też mam te tępe bóle, takie jakby mi ktoś nóż od czasu do czasu wbijał. W ostatnim cyklu jak nie było staranek przez chorobę Y to nawet nie wiedziałam kiedy przyszła @, bez objawów na nic.
Lopop, a jaki Ty masz cykl? Kiedy powinnaś testować?
Luminka, oby tak dalej ! Pozytywne nastawienie to połowa sukcesu :-).

Dziewczyny, mambzika zniknęła. Wczoraj jej trochę szukałam ale nie ma nigdzie jej postów.

Bionda -bo to jak jesteś w ciąży to tak właśnie nie można spać :tak::-D
A w ogóle to ładne mi rano , o 15ej hahaha:rofl2: dobrze, że uprzedziłaś,a zuzanka wie ? :happy: Gdzie są te Twoje Włochy jak jest taka różnica czasu ?? :szok::-D
Ja mam owu dzisiaj od 12ej hahaha, chyba, kto to może wiedzieć ? :) ale zapasy armii już się tam czają na jajo i dzisiaj dopadnie je świeży oddział - takie mam plany na popołudnie i wieczór :sorry:

Muma po tych Twoich opowieściach o armii i owu...mam chcicę na wypróbowanie armii mojego M:biggrin2:
Bionda ja na czatach w sobotę będę od rana...a objawy to są wręcz ciążowe - dobrze Muma mówi:tak:
Po za tym jak Zuzanka siknie z rana i da nam cynk to na Twojego sikacza się nie doczekam!!! Kochana żadna 15 tylko 7.00 czasu polskiego!!!
Lumina i tego się trzymajmy!!! Armia musi się zadomowić;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

o tak , ja mam teraz taka ochotę na męża . co-dzień działamy nie wiem czy dobrze ale skoro jest ochota to trzeba wykorzystać sytuację
a wiecie dowiedziałam się że kolejna znajoma w ciąży - to jest epidemia już

a szwagierkę to powitam serdecznie i pogratuluję jej - a co mi i tak negatywne uczucia się przeciwko mnie odwracały więc nie będę ich pielęgnować

Bo działać trzeba lumina - to podstawa.
Jeden pan doktor w sierpniu przepisał mi taką receptę (serio) :
5-9dc : CLO, 16-26 dc : luteina oraz 5-26 dc : BZYKANIE :happy:
I spytał dlaczego się śmieję, skoro tyle osób zapomina ponoć o tym ostatnim :cool2:

Muma :-D:-D:-D
Lumina jak ja się starałam i mówiłam lekarzowi ze "działamy" codziennie to powiedział, że plemniki muszą się trochę "podbudować"...i poradził co najmniej co drugi dzień...ale masz rację - jak jest ochota to trzeba działać! Przecież organizm wysyła do mózgu informację: "teraz!!!":tak:

reklama
Mój organizm dzisiaj wysyła info : SPAĆ !!!!!!!! :szok: Ale coś z tym zrobię, przeprogramuję się jakoś ;-)

Do góry