reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

....ojoj a mnie tak wywaliło,że coś okropnego...a na diecie mż jestem,żeby nie było ,że się objadłam byle czego :-):tak:katiuszka
ja kiedyś brałam tabletki na wysoki progesteron i mówili,że dlatego nie zachodzę teraz mam w normie....i dalej nic,wszystko mam ok i nic..kasia.natka a masz już imię wybrane dla córci?

reklama
wiecie co ale ja jestem zakręcona ja cały czas myślałam ,że Brzózka to kto inny niż napisała na naszej grupie :zawstydzona/y::szok: i patrze na zdjęcia i na face że coś mi nie pasuje ....dobra jestem...POLAĆ MI :laugh2::confused2:no katiuszka faktycznie wpadła i wypadła ,nie ładnie :no::shocked2:ale nawet jak jest w szoku to dała by znać.....mam nadzieję ,że się odezwie chyba,że nas opuściła na zawsze:sad::sad:

zuzanka, nawet mnie nie strasz:eek: ja się pocieszam tym, że jak podniosę progesteron to zaraz zajdę...

Przypomniało mi się jeszcze co miałam koniecznie napisac...no to ja jak Wy, zaraz "po" leciałam do łazienki, a teraz nie ma!!! trza leżeć, nawet zakasłać nie można, bo się ulewa:-D a przecież nie można niczego zmarnować:-):tak:

hehe nie daj boże kichnąć w między czasie :-):rofl2::-D zajdziesz zajdziesz musisz mieć tylko wszystko w normie...moje kochane spadam bo bateria mi już pada w lapatoku a muszę go włożyć do stacji dokującej ....idę się kąpać i jutro do pracy a wieczorem na siłownię idę więc może mnie nie być ale chociaż na chwilę wpadnę podczytać......miłej nocki dziewczyny

jestem , zaglądam ale nie pisze -

miałam kolejny kryzys w stylu -wszyscy wkoło w ciąży tylko nie ja -,
ale już jest lepiej bo dni płodne przyszły i pozytywne nastawienie :happy:

moja znajoma jest w ciąży - był ten sam problem co u nas czyli słabe nasienie , mało ruchliwe plemniki i wyobraźcie sobie zaszła a lekarz mówił im że z takimi wynikami nasienia się nie udaje - więc wszystko jest możliwe :happy:

jestem , zaglądam ale nie pisze -

miałam kolejny kryzys w stylu -wszyscy wkoło w ciąży tylko nie ja -,
ale już jest lepiej bo dni płodne przyszły i pozytywne nastawienie :happy:

moja znajoma jest w ciąży - był ten sam problem co u nas czyli słabe nasienie , mało ruchliwe plemniki i wyobraźcie sobie zaszła a lekarz mówił im że z takimi wynikami nasienia się nie udaje - więc wszystko jest możliwe :happy:

no widzisz lumina, kiedyś musi wyjść słoneczko:-)
Cieszę się, że masz lepsze samopoczucie i dobre nastawienie, to już połowa sukcesu!!!! Trzymam kciuki&&&&&&&&&&&

No i ja uciekam. Trochę nadrobiłam zaległości, ale znając Was jutro będzie to samo:-D ale dobrze, niech się coś tu dzieje:-):tak:
Aaaa lumina dołączyłaś do naszego Schizkółka???? czekamy na Twoją fotkę:tak: strasznie jestem ciekawa jak wyglądasz:-)

Do jutra Babeczki!!!!!!

Ja nie mogę...wiecie co? utknęłam na 1816 stronie i co chwila odświezałam stronę coby być na bieżąco...i tak odświezam, odświeżam i nie zauważyłam że na dole stron jest coraz więcej:szok: się uwsteczniam w komputerowych sprawach:eek:
Co do kichnięć, wyjść do wc, świec...ja to nawet na brzuchu leżałam bo wyczytałam ze to pomaga...
a w ciążę zaszłam kiedy sobie to wszystko odpusciłam:cool2:...
Lumina słońce zawsze wychodzi!!! Powodzenia podczas dni płodnych :tak:
Bionda gdybyś czasem miała ochote zatestować jutro z rana to proszę o info na prywate...aby Zuzanka się nie dowiedziała ;-)
Katiuszka moje kciuki w pogotowiu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

mambzika wpadła na dwa dni, zamieszania narobiła i już jej nie ma. Ani fliudków nie podeśle...nieładnie....nieładnie...No chyba,że dalej w szoku...jedynie to by ją usprawiedliwiało:confused2:
hmmm dajmy dziewczynie jeszcze parę dni żeby się otrząsnęła :tak: ale jak się nie pojawi to będzie oznaczało że nie warto abyśmy o niej rozmawiały bo się nie ładnie zachowa

kasia.natka a masz już imię wybrane dla córci?
na dzień dzisiejszy stanęliśmy na Dominice ale w razie czego nie jest to ostateczna decyzja ;-)

zuzanko a do kiedy chcesz czekać na @?

lumina tak często bywa - lekarze swoje a natura swoje więc bez względu na wyniki itp. zawsze trzeba próbować bo w końcu potrzebny jest tylko 1x plemnik + 1x jajeczko

reklama
hej babolce :-)

Brzózka współczuwam :-( mam nadzieje że teściowa upora się z tym cholerstwem szybko :tak:
I @ tez współczuwam :-(

Ja dzisiaj miałam taką zajezdnie w pracy,że ledwo żyje, nawet Was nie miałam kiedy czytać... a niapisaaałyście sie!!! hoho! :-)
Ale polazłam po pracy na spinning, a potem na męża... no i dalej ledwo żyje :-D Teraz sącze sobie piwko przed kompem...luzuuuje się, a M. śpi wykonczony (tez po treningu) ;-) :-)

Co do ulewania się (tego "po" :-D ) hihi to też stosuje metodę przeleżenia... trzeba dać wszystkim czas na dopłynięcie do celu, nie? no.... To, że któryś wydostał się bidul jako ostatni nie musi przekreślać jego szans na spotkanie z wielką kulą :-D

Muma no widzisz.. u mnie tez tempka dalej dzisiaj niska... kurcze,mam nadzieje,że tyle pracy mojego M;-) nie pojdzie na marne przez brak owu..:-(

lumina widze że humorek lepszy... to dawaj fote na schizgalerie ! :-):-D

Ostatnia edycja:
Do góry