Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kochana Ty pierwsza byś wiedziała dzwoniłabym za nim majtki bym włożyłano to pięknie ! tylko powodzenia !!! też zajrzę rano w sobotę ... a co ...

za te Nasze wspólne miesiące masz pierszeństwo ....sorki dziewczynki ....ale bzzz to mój dobry duszek od daaaawna ...wybaczcie
WAS też rano zapraszam na show .....:-)
W Łodzi. A wiesz, że ja kiedyś pracowałam w Ełku przez rok. To chyba niedaleko Ciebie?
chyba szału dostanę!!!! popieprzyło mi się dokładnie z tymi cyklami, w życiu nie miałam takich długich!!!! czekam, bo chcę iść po do gina. No a tu nic się nie dzieje
A co do wrednej @....no to nie ma słów na nią!!! mogłaś ją do mnie wysłać. Ja mam dziś 34dc i ani widu ani słychuchyba szału dostanę!!!! popieprzyło mi się dokładnie z tymi cyklami, w życiu nie miałam takich długich!!!! czekam, bo chcę iść po do gina. No a tu nic się nie dzieje
![]()
napisz może coś więcej o sobie
no ale niech wam będzie tylko mam nadzieję że nie pośpię za długo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~