reklama
Ani@k
Fanka BB :)
Witajcie wieczorowo!!!
Kasia.natka - zdrówka!!! spełnienia wszystkich marzeń!!! aby ząbek nie musiał być leczony kanałowo!!! Gddyby nie ciąża to dostałabyś wirtualne klapsy:-)
U nas jest taki szalony zwyczaj ze jak ktoś kończy np. 35 lat to dostaje 35 klapsów. W tym roku mnie to ominęło :-):-(nikomu się nie chciało lać mnie tyle czasu
Zuzanka Bionda - coś mi się wydaje że fasolki się w was zagnieżdżają!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Lopop sny się spełniają
... a to że czegoś mocno chcemy w końcu musi się spełnić!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Brzózka tulę mocno!!! Mój tato też miał to cholerstwo, może trochę na własne życzenie, bo palił jak mała lokomotywa...
Muma spać Ci się chciało chyba po weekendowych męczarniach ;-)
Katiuszka dobra synowa??? Trzeba by było teściów spytać...bo ja z tych pyskatych jestem...;-)
Hę muszę się pochwalić
że dzisiejsza noc była najzimniejsza w moim regionie...nad ranem było -27...brrr
Wiedziałam, że jak będę wracać do pracy to będzie śnieg i mróz...ale jak narazie jeszcze jutro dłużej pośpię
Za was wszystkie się dzisiaj winka napiję...hihihi mi jeszcze wolno
Lumina, Mambzika co z Wami?
Bzzzz witaj!!!
Kasia.natka - zdrówka!!! spełnienia wszystkich marzeń!!! aby ząbek nie musiał być leczony kanałowo!!! Gddyby nie ciąża to dostałabyś wirtualne klapsy:-)
U nas jest taki szalony zwyczaj ze jak ktoś kończy np. 35 lat to dostaje 35 klapsów. W tym roku mnie to ominęło :-):-(nikomu się nie chciało lać mnie tyle czasu

Zuzanka Bionda - coś mi się wydaje że fasolki się w was zagnieżdżają!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Lopop sny się spełniają

Brzózka tulę mocno!!! Mój tato też miał to cholerstwo, może trochę na własne życzenie, bo palił jak mała lokomotywa...
Muma spać Ci się chciało chyba po weekendowych męczarniach ;-)
Katiuszka dobra synowa??? Trzeba by było teściów spytać...bo ja z tych pyskatych jestem...;-)
Hę muszę się pochwalić

Wiedziałam, że jak będę wracać do pracy to będzie śnieg i mróz...ale jak narazie jeszcze jutro dłużej pośpię

Za was wszystkie się dzisiaj winka napiję...hihihi mi jeszcze wolno

Lumina, Mambzika co z Wami?
Bzzzz witaj!!!
Ostatnia edycja:
bionda
Ani@k, dzięki za & :-). Coś mi się nie wydaje ale jakaś dziwna jestem w tym miesiącu. Brzuch mnie zastanawia i syski.
U nas tylko -4 ale zima jak diabli , do tego wichury. Jutro nasza firma jest zamknieta bo pracownicy nie mogą dojechać do pracy. Ty masz dobrze kochana z tym winkiem, ja spasowałam.
No właśnie, widziałyście gdzieś luminę i mambzika? Bo reszta pewnie za chwilę tu wpadnie
U nas tylko -4 ale zima jak diabli , do tego wichury. Jutro nasza firma jest zamknieta bo pracownicy nie mogą dojechać do pracy. Ty masz dobrze kochana z tym winkiem, ja spasowałam.
No właśnie, widziałyście gdzieś luminę i mambzika? Bo reszta pewnie za chwilę tu wpadnie
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
hehe Ani@k a ja też mam ochotę na alk ale obiecałam,że nie będę pić do wyjazdu do bzzzz ale mam dzisiaj chęć :-)bionda no to rano wstajemy (ja to późno wstaje w soboty ale się poświęcę) i napiszemy do siebie i sikniem :-)ale normalne to chyba nie jest
jutro to chyba za wcześnie nie wyjdzie i będziemy sobie tłumaczyć ,że za wcześnie ,po co robiłyśmy ????wiesz o co chodzi? a tak przy okazji to Ty kochana który miesiąc jesteś że bliźniak?Maj??jak tak to ,który?

bionda
To robimy w sobotę!!! Zatwierdzone tylko czekaj na mnie bo ja napewno wstanę po Tobie. No chyba że jutro bym zrobiła ten na 4 dni przed. Ale Ci nic do soboty nie powiem, OK? Ja jestem z czerwca, pechowa 13
. I ogólnie to chyba ten gorszy bliźniak.

reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
bzzzz bo my z biondą mamy taki sam cykl :-) i umawiamy się na sikańca wspólnego ...
wariactwo czyste....ale mnie coś wzdęło