reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Kitka ma swój profil na fb :-D. Tak na serio to ta jej ciąża to ciężka sprawa jest, jeszcze lepsza jazda w domu niz jak ja mam schizy. To mówisz, że banany trzeba jeść?

Ja się żegnam, spokojnej nocy , zdam Wam jutro relację z rana ;-)

ooo ale banany jadłam, to już bardziej jako dieta ukierunkowana na płeć, ostatnie mce codziennie, a właściwie co wieczór ;-)

A u mnie w rodzinie wszyscy mają urodziny we wrześniu i pazdzierniku. Sobie tak wymuśliłam, że ja pewnie urodzę w 2013 bo ja się urodziłam 13 więc dziecko chyba też będzie miało tą 13 nieszczęsną. Głupia jestem nie? Ale już po 2 winku więc wybaczcie :-).

no skoro o zwierzaczkach mowa to ja czekam na pierwsze loty mojej suni a wkoło kawalerów mnóstwo i strach się bać ,

MUUUUUUUUUUUUUUUUUMAAAAAAAAAAAAAAAAAA ZAAAAAJEEEBIISCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to teraz MOOOOCNO TRZYMAM KCIUKI!!!!

reklama
Dzień doberek!!!
MUMA specjalnie dla Ciebie - poprostu cały czas w głowie mi to gra!!!!!
Amy Grant - Baby, Baby - YouTube
Kochana przedewszystkim WIELKIE GRATULACJE!!!!!

Ja już w sobotę wiedziałam co się wydarzyło...dzięki komórce cały czas byłam na bieżąco...!!!
Moje oczy były tak zbolałe ze nie mogłam nawet patrzeć w ekran tv...prawie jak kret, więc piszę dopiero dziś:tak:
No i @ mnie przez weekend jeszcze nawiedzała:zawstydzona/y:myślałam ze już po wszystkim, a tu zonk...:baffled:

Kochane dziewczynki!
Otóż Muma jest świetnym przykładem na to że jak to zawsze powtarzała - wiosna będzie nasza!!! Po drugie - zawsze trza słuchać lekarza!!! Mówił lekarz że w kwietniu będzie Fasol na ekranie? Mówił...:tak:
Muma ściskam Cię baaaaardzo baaaardzo mocno!!!! :*:*:*

P.S. Nie powiem że się nie wzruszyłam na tę wiadomość...
:-)

Do góry