reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej Dziewczynki,
Brzózka, Ani@k - wielkie dzięki :-)

A ja się z rana wk...
Oczywiście w domu powtórzyłam test, miałam tylko te tanie, znowu cień kreski blady jak d... w środku zimy :-( No ale jest.
Pojechałam do tego labu, tam mój M robił wszystkie badania i były bardzo szybko wyniki.
Wychodzę i pytam o której mogę dzwonić a ona mi mówi: JUTRO PO 14EJ :szok::-( Przecież ja umrę do tej pory, no masakra.
Rano zrobię jakiegoś fajniejszego testa ale ogólnie to jestem wk.. bo to chyba tylko w tym labie tak jest, laski na forum zawsze mają wynik tego samego dnia...

Niemniej jednak temp. w górze (dziś-jutro termin @), cały czas mnie coś smyra w środku-jakby taka drobna kolka.
Mam nadzieję, że z Wami jakoś przeżyję , miłego dnia :-)

reklama
Muma moja droga!!!
Druga kreska jest!!! Nie stresuj się betą!!!!
Teraz musisz być spokojna!!! Fasol się zagnieżdza - teraz będziesz już czuła takie "smyranie", zaraz Ci będzie wszystko dookoła "śmierdzieć";-)
Zwróć uwagę czy Ci dziś kawa smakuje...
Mnie zaczęła np. musztarda smakować:tak:

Jeeeju!!!!!!!!!!!!!! Uszczypnij mnie!!!!!:rofl2: :-)

Nie wiem kto kogo powinien szczypać ;-) zostawiam sobie jednak większą ekscytację na jutro :tak: Kawa jest spoko, ale tak jak przy Córci nie mogłam patrzeć na mięcho, tak od wczoraj tylko myślę jak by tu wsunąć kawał jakiegoś zwierza :-D
No i ziewam, ziewam, połykam ludzi i komputery dookoła ;-):-D

Mmmmmmmmmmmmm teraz to już tak przez 9 miesięcy będzie...;-)
No ale teraz wszystko Tobie wolno!!! :tak:
Kiedy planujesz wizytę u lekarza?? Wiem, wiem usg w kwietniu :tak:
Zdjecie testu???
Rany julek!!! Muma ile zaległości??!!!!
Chciałam tylko powiedzieć że głodna jestem informacji o wszelakiego typu objawach...
Teraz Ty i Kasia.natka będziecie przezemnie zamęczane prośbami o pisaniu na ten temat...:tak:
No właśnie, Kasiu wiem że zaraz wizyta...ale może jakaś mała relacja z sali gimnastycznej?;-)

Ani@k - Jeśli to jest naprawdę TO - to planuję wizytę z USG jakoś za 2 tygodnie :-), pod koniec kwietnia to już będzie usg prenatalne z racji mojego wieku hmmm ;-)
Test wstawię mam nadzieję, jutro jak wyjdzie na tyle widoczny, że da się go tu wkleić..
a widzisz w tym miesiącu to ja w porównaniu z poprzednimi miałam mało objawów , przez chwilę ból (.)(.), kolka, drapanie w macicy :-Di spanie (ale to myślałam, że zmęczona jestem życiem;-))
Zastanawiam się też czy teraz nie iść do gina jak ta beta wyjdzie, czy nie powinnam np. brać luteiny ?

Ostatnia edycja:
"Jeśli to jest naprawdę TO" no Kochana ja tu żadnych wątpliwości nie widzę :tak:

A mniej objawów niż zwykle to też jakiś znak ;-)
Do jutra szybko czas zleci, zobaczysz beta jak ta lala będzie...
Wiesz co mi jeszcze po głowie chodzi??? Dwie Fasole...:tak: :-)
Wydaje mi się że zaczynam schizować w tym kierunku :eek::rolleyes2::-)

Wiesz co mi jeszcze po głowie chodzi??? Dwie Fasole...:tak: :-)
Wydaje mi się że zaczynam schizować w tym kierunku :eek::rolleyes2::-)

:-):-) Znaczy się Ty byś chciała dwie fasole ?? :-) na to dobry jest Clostilbegyt, mam zapas w domu, mogę Ci podesłać ;-) Miałam to brać jakby nam się poprawiła armia ;-)
W ogóle , jak się potwierdzi, to utworzę nowy wątek pt. androlog -cudotwórca:tak: Jedyny gość, który od razu powiedział, że nie IUI, IVF, iCSI jest nam potrzebne tylk ojeden plemnik :-) I leczył M tak kosmicznie...;-)

Ostatnia edycja:
Hihihi ja to nawet bym się nie pogniewała gdyby się trójeczka udała ;-)
Ale oczyma wyobraźni widzę jutro Twój wynik bety...czy to jest tak, że jak jest wysoka to jest [prawdopodobieństwo ze będą bliźniaki ? :sorry:
A może znasz coś co pozwoli "rozszerzyć" macicę? Pytałam o to lekarza, mówił ze nie ma żadnych prochów na to..ale gdzieś (nie pamiętam gdzie) czytałam o tym, że jakaś laska brała coś na "rozszerzenie, rozciąganie" macicy...
Ja teraz pełna analiz jestem co do mojej dwurożności...i szykuję listę pytań na marcową wizytę...

Ostatnia edycja:
Tak kochana, ale wtedy kreski na testach też wychodzą konkretne a nie takie bylejakie :-p
Choć jak bym chciała... gorzej z M ;-)

reklama
oj tam... no przecież jak by się 2 trafiła to eM nie byłby już w stanie nic zrobić;-)

Ja marzę o bliźniakach...:zawstydzona/y: ehh

Do góry