reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
kok.o - ZROBISZ SOBIE NOWE , bądź dzielna :tak:
Na pomoc ruszają już : ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ specjalnie dla Ciebie...

dzieki Muma :-D
Ani@k my z Brzózką mamy takie samo, jedyne i niepowtarzalne! :-)imię ;-)

bionda no ale Koko to juz dobre imię dla włoskiej dziewczynki, co? :-D:-D

Kok.o no moglam się załozyć!!!! Aż herbata mi się na biurko wylała!!!! Moja znajoma tak własnie ma na imię!!!!:szok: Akcent pewnie też taki sam:tak: Ale jaja!!!!

Dopiero sie rozkręca i brzuch coraz bardziej pobolewa :wściekła/y: w krzyżu łupie jakbym miała z 90 lat:wściekła/y:
zaraz sobie jakiegoś draga p/bólowego bede musiałą zapodać.

Muma tak mi sie przypomniało: kiedyś zakupiłaś takie małe buciki, żeby eMowi obrazowo przekazać szczęśliwe wieści ;-)
I co? wykorzystałaś je? czy z tego wszystkiego tylko zasikanego testa mu pod nos podsunęłąś?;-):-D

reklama
kok.o -buciki poszły w ruch już w niedzielę :-) po pierwszym cieniu cienia, bo to było tak :
zrobiłam testa, przyleciałam do M, żeby zobaczył czy coś widzi, zrobiłam drugiego , leżeliśmy sobie w łózku gapiliśmy się na te zasikane paski :-D Aż nagle przypomniało mi się , że 19.02 to druga rocznica odkąd mieszkamy w domku i mówię; aaaaa ja mam jeszcze prezent dla Ciebie :tak: No i już poległ wtedy :-p
Niestety ja nie z tych co spokojnie zaczekają aż kreska będzie kreską a nie cieniem, włożą test w buciki i przy kolacji wręczą pudełeczko :happy: A może stety ;-)

A te buciki leżały w szafie, w torebce i przez te 9mcy ugniotło się to wszystko , zmięło, już ze dwa razy ryczałam nad nimi też. Aż w końcu mogłam je dać ! :-)

Do góry