reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

no widzisz kochana,a dlaczego miałoby się Tobie nie udać przy tej przypadłości? ....:-) nie ma to jak dobre nastawienie i dobre samopoczucie ...:happy: ja mam tyłozgięcie ale moja przypadłość podobno nie jest uporczywa przy starankach podobno :happy::eek:
ale i tak pomimo wszelkim głupim uwagom,że nie ma znaczenia podkładania poduch pod dupkę i zadzierania nóg do góry ,bo jak się ma zajść w ciążę to się zajdzie ...tak piszą dziewczyny na innych wątkach....to ja i tak będę robić wszystko aby zajść nawet stawać na głowie hehehe :-D:szok::-)

reklama
Zuza!!! Przecież niedawno byłaś u fryzjera!!!

Mi by się też fryzjer przydał...ale ja nigdy nie wiem czego chcę a głowie..:zawstydzona/y:
Ale teraz mi wszystyko jedno!!! :-)

Ja też uciekammm...

Hejka

Wróciłam ze szpitala, oczywiście Babci nie przyjęli, była bardzo grzeczna i uśmiechnięta , mamy nowe leki i telefon do prywatnie przyjmującego lekarza...
Za jakąś godzinkę zbieram się do gina, to się dzisiaj napracuję ;-)

Ani@k - Cieszę się, że się podkręciłaś pozytywnie i znalazłaś dobre przykłady:tak::tak: &&&&&&&&&&&
bzzz - ja też niby siedzę w pracy ale odpowiadam za tyle spraw i muszę tak wcześnie wstawać.. a normalnie śpię żywcem :tak: Trzymam kciuki za Twoją wizytę :-)
staraczki - dokładnie jak zuzanka mówi, jeden dzień regeneracji dobrze zrobi, zwłaszcza Panom a i Wy się wyśpicie wygodnie :-)
Brzózka - co u Ciebie ???? &&&&&&
zuzanka - to najpierw fryzjer a potem stanie na głowie ?? :-D &&&&&&&&&&&&&
Matko, już się stresuję jak ja to powiem szefowej :szok: , na szczęście tylko przez telefon :-p:-D

Ostatnia edycja:
Muma udaj zaskoczoną i tyle :-D:szok:no przecież jak sama pisałaś nie muszą wiedzieć ,że się starałaś ,tak??
Ani@k już miesiąc kochana minął a już mi odrosły i przeszkadzają boki ,jak uda mi się to wrzucę fotkę ....ja mam fajną fryzjerkę ,która od 8 lat zawsze mi wymyśla ciekawe kompozycje na mojej głowie hihihi teraz mam:-D" ala irokez ":szok:

skoro mowa o fryzjerze to ja też się muszę zregenerować jakoś ale na wiosnę dopiero bo kasy nie ma ale M już mi obiecał, 2 lata nie farbuje włosów i trochę mi szkoda ale co tam - nie będę do końca życia 1 fryzury nosić
potrzebna mi odmiana
,
remontów strasznych nie będziemy robić bo dom nie nasz i jeszcze 2 lokatorów tu mamy to sobie będziemy wyjeżdżać i żyć na luźie - przynajmniej takie postanowienie jest , jak M nie będzie zjeżdzał na weekend do domu to ja do niego pojadę

a dziś dopadnę eM-a :-) póki go jeszcze mam :-)

byłam dziś znowu u mojej koleżanki w ciąży - zbierać dobrą energię :-)

Jestem tu nowa:)tz.od jakiś 2 tygodnu piszę z katiuszką...:)tak jak watek mówi,staramy się o dziecko z moim mężem...ja w tym roku bede miec 30 lat,On 34.Od wrzesnia staramy się o maleństwo...i jak narazie nie wychodzi nam to:(:(:(jestem po kilku poronieniach:(Wyniki,które dotychczas robiłam(a robiłam mase ich)są w porzadku.W poprzednie ciąże zachodziłam bez problemów:):):)Teraz jestem w trakcie leczenia,biore leki,no i możemy juz starac się o dziedzię,to od pół roku malenstwa nie ma:(:(:(:(i bardzo,bardzo się boję.....

witaj kasica :-) moje imienniczko o której katiuszka już nam wspominała :tak:
fajnie że wreszcie zdecydowałaś się do nas dołączyć bo jak sama wkrótce zobaczysz to jest szczęśliwy wątek
na początek fluidki dla ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i prośba - staramy się nie pisać posta pod postem więc jak będziesz chciała coś dopisać to edytuj ;-)

reklama
cześć kasica ,dobrze trafiłaś i w dobrym momencie bo ten wątek tak jak kasia.natka pisała wyżej jest szczęśliwym wątkiem bo od jakiegoś czasu pojawiają nam się II kreseczki na testach ....powodzenia

ja już po ćwiczeniach dałam sobie do pieca dzisiaj wymęczona jestem za wszystkie czasy ...i chyba mnie przeziębienie wzięło:crazy: bo smarkam się od rana (więc się nie całuje :-p)

melduję ,że drugi dzień diety i nie jestem głodna :-D:-)

Do góry