bzzz na Schizkółku czekamy... czekamy... i czekamy...;-)
dołączę słowo ... ale nie mam na tyle czasu żeby posiedzieć i powalczyć z komputerem ...bo już jak mam troszkę czasu to padam na twarz.Ale nadrobię -obiecuję !!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bzzz na Schizkółku czekamy... czekamy... i czekamy...;-)

Suwaczek montuj, będę obserwować i będę prosić o relację tak jak u Kasi.natki.
;-)
będziesz wtedy miała czas na forum BB ;-)
w nocy spadł śnieg, a teraz pada deszcz:-( a tak fajnie wczoraj juz było...
:-)
jeszcze troche i bedziesz mogła odtrąbić zwycięstwo 
nerwa mnie jakaś łapie, dobrze że chodzę do pracy, bo bym zwariowałą ...a ja w pracy siedzę sobie i nic ciężkiego nie robię, więc jak wszystko będzie dobrze to chcę pracować, a jak trzeba będzie iść na zwolnienie to pójdę.Na razie nic nie planuję.Co do suwaczka, też chciałam sobie wstawić ale ofiara jestem i nie umiem...może po próbuję później.Muma no wiiiidziiiisz, pierwszą schize z listy wykreślaj i zobaczysz, ze następne też po kolei wykasujesz
A swoją drogą to my już chyba na schizowanie skazane jesteśmy... jak nie przed @ , to po II, potem po porodzie następny zestaw schiz będzie przerabiany...i tak już do usr... śmierci ;-):-)
,pierwszy raz mam suwaczek ...
:-) tak coś czuję 

Znalazłam świetny wątek na forum e-mama...jest tam troszkę dziewczyn które mają macicę dwurożną, czyli "moje klimaty"..