reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

kok.o - do szafy nie nie nie , może jak już będę mieć wielki brzuch, jako przyspieszacz akcji porodowej ;-)
Dzisiaj leżę sobie w łóżku oglądam zaległe filmy:-)
DObry pomysł z tym przesyłaniem libido, szkoda, że ja się nie załapałam , już goniłam resztkami sił ;-)
Patrzcie laski , juz marzec, zaraz testujecie :tak::tak::tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Pierwsza chyba Brzózka - ​co u Ciebie ???

reklama
a ja w pracy ale ,że mam mało jej :-)to się kłaniam z kawą :-D
Muma to fajnie ,że wszyscy są w stosunku do Ciebie mili ,siedź odpoczywaj i masz czas na układanie w szafie kolorami :-p:-)
kok.o no to i tak brawo ,bo nie każdemu się chce ;-)a ja mam zapał ale ciężko mi się ruszyć z domu i czasami zastanawiam po co mi to :confused2::laugh2: ale jak już ćwiczę to wiem :happy:
monikaj to dobrze,że wyjął i ,że dobrze wszystko a mam nadzieję ,że będzie ok :-D:tak:&&&&&
bzzz moja Ty kochana ile ja mam Ci mówić ,że wszystko będzie dobrze? co??:-)

Ani@k
to kochana urlopik powiadasz bierzesz na "tulimy,tulimy"? a wiesz,że ja słyszałam,że dziewczyny szybko zachodzą w ciążę po ronieniach :-:)tak: więc zobaczysz ,że jeden strzał i w "10"&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a samopoczucie to dobre,jak plucha a Ty jak skowronek ;-)

a ja dzisiaj 4 dzień diety - 1 kg mniej do sukcesu zostało 4 kg ;-)

Ostatnia edycja:
zuzanka -a jak się robi bezy dukanowe, tak samo jak zwykłe tylko ze słodzikiem ??
Ćwicz, kochana, zrzucaj kg bo ja nie zdążyłam ;-) a teraz wiadomo koniec diety :-)
A widzialas tą polską wersję Perfekcyjnej pani domu na tvnie ?? :-)

tak samo się robi bezy dodaje się kakao i słodzik ale nie smakują jak prawdzie i są bleeeeeeeeee,ale zjadłam i zaspokoiłam głód na słodkość:-)
oglądałam kochana i powiem Ci,że ja nie wierze ,że można ta żyć!!!taki mieć pieprznik w domu ....MASAKRA ......dużymi literami mało!!:szok:

No dokładnie , M A S A K R A , ale sama widzisz, ta pani co miała trójkę dzieci no to jeszcze kurczę jestem w stanie zrozumieć.
Ale ta druga najwyraźniej jakieś forum miała w kompie bo tylko siedziała i klikała jak my :-D:-D

Oj ma :tak: I chyba całą dobę układa w tych garderobach ;-)
Teraz ma ten program być na tvn style w niedzielę jakoś.
Angielska wersja też była fajna a chałupy pozapuszczane tak , że te nasze pańcie z bloków to wysiadają przy tamtych :-)

no kochana chyba tak,ale nie każdy ma dar taki jak My :-):tak:
kurcze zrobiłam sobie z grilla elektrycznego łososia ale tłusty jakiś mi się trafił:confused2::baffled:,głodna nie chodzę powiem Ci ale mam zachciewajki na różne rzeczy,najbardziej na słodkości :eek::sorry:ale serkiem zajadam więc przechodzi za chwilę.....:happy:no obiecałam sobie,że będę na lato albo z brzucholem dużym albo chudym :rofl2:hehe oby to drugie z powodu II :-D

zuzanka -trzymam kciuki za wersję z dużym brzucholem &&&&&&&&&&&:tak:

O której bzzz ma badanie ?? Na pewno się denerwowała , jak ja pomyślę o moim 16go to aż mi się słabo robi..
Dlaczego jest tak brzydko i jeszcze przed chwilą mówili, że śnieg ma znowu padać ...

reklama
denerwuje !
zbieram się już pomalutku ... trzymajcie kciuki, bo ja sie cała trzęsę i choć staram się nad tym zapanować to nie bardzo mi się to udaje ...:szok:

Do góry