reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć dziewczynki,
monikaj - to teraz możemy już gratulować! spokojnych 9miesięcy:)
dziewczyny, też Wam się tak dłuży ten czas od staranek do wyniku?

reklama
bzzzz - kochana, aż mnie zmroziło :-( Może jest po prostu za wcześnie, miał dobry sprzęt usg Twój lekarz ??
Przecież miałaś betę jak byk, coś tu nie pasuje do siebie, mam nadzieję, że się powyjaśnia kochana...
Mocno CIę przytulam...
Poszukaj USG dopplerowskiego i zasuwaj tam jutro, tak bym zrobiła, musisz być pewna,
Ja teraz czytam i czytam o nieprawidłowościach wczesnej ciąży , jest tyle przypadków, że juz kierowali na zabieg a kobieta zaczekała tydzień i wszystko było jak trzeba.

Ostatnia edycja:
mój gin ma bardzo dobre usg
rany sama nie wiem co robić, wylałam już morze łez ... dlatego miałąm taki niski progesteron bo nie ma ciałka żółtego to raz a po drugie nie ma zarodka, to jajo które było widoczne 10 dni temu nadal jest i jest puste i tych samych rozmiarów, ale są tam też jakieś inne pęcherzyki i gość mówi ze trzeba sprawdzić co to jest , pobrać materiał do badania i w ogóle...jestem załamana ogólne rzecz ujmując ...:sad:

cholera jasna, szlag, a ten pan doktor dał Ci duphaston lub luteinę te 10 dni temu ?? zresztą nieważne, wiem, że łatwo mówić ale skonsultuj się z innym lekarzem.. Może jeszcze chwilkę trzeba poczekać ... Ale progesteron jeśli miałaś niski ,przepraszam nie pamiętam, powinnaś brać leki.

hej dziewczyny

ja nie wiem co powiedzieć...........mi odebrało dzisiaj całą chęć do pozytywnego myślenia:wściekła/y::no::crazy:jakim prawem odbiera się nam coś na co czekamy całe,życie a inne dostają ciążę zdrową i wyrzucają dzieci albo robią wszystko,żeby ich nie mieć!!!!!!!

mój gin ma bardzo dobre usg
rany sama nie wiem co robić, wylałam już morze łez ... dlatego miałąm taki niski progesteron bo nie ma ciałka żółtego to raz a po drugie nie ma zarodka, to jajo które było widoczne 10 dni temu nadal jest i jest puste i tych samych rozmiarów, ale są tam też jakieś inne pęcherzyki i gość mówi ze trzeba sprawdzić co to jest , pobrać materiał do badania i w ogóle...jestem załamana ogólne rzecz ujmując ...:sad:
bzzz tak mi przykro
aż się popłakałam jak to przeczytałam:-:)-:)-:)-(

... dlaczego .... znowu los nas (kobiety które chcą być matkami) doświadcza

reklama
Jakoś mi utkwiła w głowie gigantyczna beta bzzz, teraz jakieś pęcherzyki , nie wiadomo o co chodzi, może to c.mnoga wczesna ? NIc już nie piszę wiem, że masz dość ale tak bym chciała żeby było dobrze...

Do góry