reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

:eek::nerd::confused2:ja miałam napisać dużo,bo mnie dzisiaj pewna sytuacja na forum doprowadziła ,że mi się flaki wywróciły w środku,ale obiecałam bzzz,że tego nie zrobię,po ostatniej akcji ugryzę się w język,co nie jest łatwe w cale w moim przypadku :-p:crazy::angry::baffled:bo mnie w końcu wypiszecie z tego forum :szok::-D:rofl2:
podpisuję się pod postem Mumy - albo pisz wprost o co chodzi albo wcale bo tak jak ktoś mógł napisać coś co ic się nie spodobało tak ty też masz prawo wyrazić swoją opinię na ten temat

bzzzz szczerze współczuję i tulę, wiem że słowa nie pomogą...o tym zaśniadzie groniastym już kiedyś słyszałam ale dokładnie nie wiem o co chodzi

od dwóch dni same złe wieści :-(

reklama
jaka jestem wściekła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angry::wściekła/y:

co do mojej wyższej wypowiedzi to nie chodzi o NASZE SCHIZKÓŁKO dziewczyny mogłam od razu napisać,przepraszam:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
bzzz, kochana tulę Cię mocno i błagam idz jeszcze sprawdzić u innego gina. Wiesz lekarz to tylko zawód, tak samo jak my w pracy , tak i oni mogą się pomylić w diagnozie. Trzymam kciuki z wielką nadzieją, że jednak będzie wszystko dobrze i ten gin się pomylił .

Katiuszka, co się stało? Płaczesz po wczorajszej wizycie? Dziewczyny tysiące dziewczyn zachodzą ze złymi wynikami i my też zajdziemy. Tylko musimy w to uwierzyć i wizualizować jak Muma.

reklama
katiuszka wybacz ale to wszystko przez tą moją krótką ciążową pamięć bo miałam ci napisać komentarz do twojej wizyty
1. cykle bezowulacyjne zdarzają się każdej nawet w pełni zdrowej kobiecie więc jest ok
2. endometrium można poprawić domowymi sposobami - lampka wytrawnego czerwonego wina, orzechy włoskie, migdały (ja piłam i jadłam w szczęśliwym cyklu codziennie wieczorem) a ewentualnie są też bardziej medyczne wspomagacze więc też ok
3. badania twojego M - teraz przynajmniej nie będzie mógł się wymigać ani tego odwlekać
do tego jeszcze te plusy wymienione przez gina o jajnikach i macicy no i że na pewno będziesz mamą = super wizyta!

DO WSZYSTKICH - kochane wybaczcie proszę że ostatnio tak niewiele piszę imiennie do każdej z was ale w ciąży mózg się na prawdę wyłącza i zanim doczytam wszystko do końca to już nie pamiętam co, która pisała albo co sama miałam napisać :zawstydzona/y:

Do góry