Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale leczy się jakoś to zwyrodnienie???? i czy powoduje obumarcie płodudzięki babeczki
dzwoniłam jeszcze raz do gina i powiedział że to prawdopodobnie jest zwyrodnienie zaśniadowe, stąd taka wysoka beta i tak niski progesteron ...takie rzeczy po prostu się przytrafiają..ale dlaczego mi?! tego to już nie wiem, w poniedziałek idę do szpitala ...

liumina zawsze będie tak że społeczeństwo z góry zakłada że jak para nie ma dzieci to wina kobity ! tylko ludzie taktowni nie pytają innych o stan rodziny, a tym bardziej nie robia sobie zartów z jej brakua takich niestety niewiele...
babeczki przepraszam was bardzo że po psułam wam humory i wogóle ,wybaczcie...przecież takich przypadków jak ja nie ma wiele....1:1000A wam cały czas z całych sił będe kibicowała...I jeśli wam to nie przeszkadza od czasu do czasu coś tam skrobnę ...

oj brzózko....pewnie się nie zaparłaś, nie zabarykadowałaś drzwi i okien, ganiałaś z psiurami po polach no i zmora Cię dopadłato ja sie tylko cichutko odezwę, że żyję ale @pujęwiec kolejny miesiac przede mną.
pozdrawiam Was cieplo!

katiuszka - to ja się prawie o to samo pokłóciłam z moim - o ironia losu !!! z tym że on powiedział że TV ogląda i nie ma czasu , ja tu prawie nago stoję a on nie ma czasuobraziłam się na niego i poszłam spać , nie chce tu pisać ile razy ja miałam płodne a jego głowa bolała , albo był zmęczony albo ochoty nie miał , albo tak jak ostatnio - w delegacji - tego się nie da policzyć na palcach obu rąk ile zmarnowanych cykli było , doszłam do wniosku że w takim tempie jak nasze starania będą szły to do 50-tki nie zajdę a i jeszcze kiepskie plemniki - mało ruchliwe i leniwe jak ich Pan
ale nigdy nie powiem mu że jego wina bo nie chce aby się zdołował bo wtedy to już nie łatwo będzie go wyciągnąć z doła , wprawdzie poddał się tam jakimś badaniom ale leczenie było nie konkretne i przerwane z powodu jego pracy , w dodatku papierochy pali jak wściekły i nie daj boże aby rzucił to by go nerwy wykończyły wcześniej niż rak ,
a i owszem znajomi jak co do czego to mnie się pytają kiedy ja będę mieć dziecko anie jego kiedy on ma zamiar zrobić mi dziecko ? tak to już jest że kobieta ma być w ciąży a nikt nie bierze pod uwagę faceta - tak jakby sama miała sobie to dziecko zrobić ! ile razy próbowałam powiedzieć np. jego matce że to nie moja wina a ona zawsze no - staraj się o dziecko - no rób coś z tym -no lecz się a tego że jej syn ma problem nie przyjmuję do wiadomości , jak bym po chińsku do niej mówiła,
nawet zdrada mi chodzi po głowie czasem - łatwy sposób tylko boję się że złapę jakąś bakterię od obcego faceta a miałam już uroplazmę po byłym to dziękuję bardzo![]()