Brzózka
Fanka BB :)
Brzózko a jak ziółka? pijesz? masz jeszcze?
mam! dzis zaczynam pić znowu
nowy cykl, nowa nadzieja
dziekuje Kasiu!
a tak jak katiuszka napisala..ganialam z psami po polach i zapomnialam sie zbarykadowac

obiecuję poprawę!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Brzózko a jak ziółka? pijesz? masz jeszcze?

że skupiam się tylko na "robieniu dzieci"
No i dotarło do mnie że nasze eMy to potrzebują bliskości takiej niezobowiązującej..nie takiej że "teraz mam dni płodne to jedziemy!!!", nie o to chodzi. Wydaje mi się że oni (te nasze eMy) stresują się tym wszystkim bardziej od nas..dlatego czasami wolą się upić aby później nie słyszeć "i znowu jedna krecha buuu"..
Brzózko jak to "znowu zaczynasz"mam! dzis zaczynam pić znowu
nowy cykl, nowa nadzieja![]()
tam się przerw nie robi

Więc przesyłam mój niewykorzystany zapas <><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><> 

Brzózko jak to "znowu zaczynasz"tam się przerw nie robi
![]()
witam się dziś słonecznie :-) pęcherz nie pozwolił mi dziś dłużej spać
Nie wiem...może to po winie wczorajszym? a właśnie!!! dziewczyny z małym endometrium..ile pijecie tego wina i jak często? ja wypiłam lampkę wytrawnego i tak mi niedobrze było, że szok!!!! jakaś cholerna zgaga mnie paliła, co ja zgagę miałam ze 2 razy w życiu
No i jak mam polepszyć to endo jak nie za bardzo mi winko służy??? a tych orzechów to ile trzeba jeść i jakie???? postanowiłam, że dopóki nie mam konkretnych leków, spróbuję sama sobie jakoś pomóc.
No to po co mnie woła??? nie wie, że jak woda stoi na podłodze, to trza ścierę w rękę i powycierać!!!!!! wrrrrrrrr.....

hehe chyba zgłupiał na wiosnę ...
siostra z dziećmi pojechała do kina więc korzystam i piszę

i faktycznie odciął się ode mnie całkowicie ,jak miało być zbliżenie to wymyślał cudawianki aby tylko się ze mną nie kochać ,ale później porozmawiałam z nim włączyłam "extra" grę wstępną i nie mówiłam już ,że mam dni płodne,no i częściej z nienacka go zaczepiałam taki sponton (chyba tak to się pisze?)
:-) no i tak zostało do dzisiaj ,ale mówię mu teraz ,też otwarcie ,że "kochanie może postaramy się spłodzić dzisiaj syna?co Ty na to ? "
no wiecie śmiechem żartem i nawet przyjemnie do tego podchodzi 
:-) i u Was chłopaki się podniosą w końcu ....lumina piszesz,że nie chce jeść owoców itd tylko słodycze? mój M pije hektolitry napoi gazowanych i też nie mogę mu tego wybić z głowy ,ale za to poszedł na kompromis i witaminy łyka ,zawsze coś pomoże
A Ani@k ma rację trochę luzu pomoże 
:-)

Uciekam Kochane, zamrażalnik mi się odmraża i mój woła, że woda w całej kuchniNo to po co mnie woła??? nie wie, że jak woda stoi na podłodze, to trza ścierę w rękę i powycierać!!!!!! wrrrrrrrr.....
![]()
ale się ośmiałam, jakbym mojego słyszała ...Zuzanka to będziesz pierwszym prorokiem jakiego znam -czuję się zaszczyconaśniło mi się dzisiaj ,że wysikałam II piękne kreski i powiem Wam tak ,która testuje pierwsza na wątku ??chyba teraz kasica czy alex__co dołączyły do nas?bo nie pamiętam? wiem z schizkółka ,to bionda??ale z nowych dziewczyn ,któraś mówiła o 8 marca??na bank któraś będzie miała II kreski ,mi zawsze się śni,że jak ja jestem w ciąży lub sikam II kreski to znajome są w ciąży lub siostry ......więc czekamy na II jak się spełni sen to będę prorokiem hihihihi![]()